• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno - Novak zbog Srbije neće u penziju: Igraće još dugo, jer ima jedan veliki cilj!

Autor Dragan Šutvić

Najbolji teniser svijeta neće skoro u penziju, najraniji datum je kraj 2024. godine.

 đoković ne završava karijeru prije 2024. godine Izvor: Profimedia

Novak Đoković od jedan čas poslije ponoći nastavlja svoj pohod na istorijski 21. osvojeni grend slem. On je ove sezone već osvojio Australijan Open, Rolan Garos i Vimbldon, a po svemu sudeći još dugo će pisati istoriju.

Sam Đoković je nakon Olimpijskih igara u Tokiju otkrio da planira da igra makar do 2024. godine i narednih Olimpijskih igara u Parizu, kako bi probao da osvoji olimpijsko zlato za Srbiju. Sada je to potvrdio i njegov otac.

Možda će vas zanimati

U intervjuu u kome je pričao o nastupu u Tokiju i teškoćama sa kojima se porodica tokom Novakovog odrastanja susretala, Srđan Đoković se dotakao i pitanja Novakovog povlačenja.

"Novak neće tako skoro u penziju. Planira da odigra i Olimpijske igre u Parizu. Nisam kao njegov otac za to, ali on ima 34 godine i on odlučuje o svojoj karijeri i svom životu. Tu sam da mu udijelim savjet koji će on poslušati ili ne. Slušao me je dovoljno i vidim da nisam pogriješio nigdje", ispričao je Srđan. 

On se dotakao i činjenice da na ovom US Openu od "velike trojke" nastupa samo Novak. Iako Federera i Nadala nema, mlada garda još nije spremna za velika djela.

"Njih trojica su najbolji igrači ove igre. Jedni druge su vukli tako da budu mnogo bolji. To što su na US Openu Nadal i Federer odsutni veliki je hendikep za svjetski tenis jer su oni u stvari načinili od tenisa jedan od vodećih i najgledanijih sportova ikada. Svako od njih pojedinačno ima nevjerovatu harizmu. Ti igrači koji dolaze i koji su već stasali su sjajni, ali da bi preuzeli njihova mjesta moraće da sačekaju da sva trojica odu u penziju", završio je Srđan Đoković.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC