• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pomoći će mi u karijeri! Marko Maksimović dobio značajnu finansijsku podršku od kompanije m:tel

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji teniser Evrope u juniorskoj konkurenciji Marko Maksimović u četvrtak je dobio značajnu podršku od kompanije m:tel.

 Marko Maksimović podrška od kompanije m:tel Izvor: m:tel

Nakon što je nedavno osvojio Masters u Monte Karlu, šesnaestogodišnji teniser iz Doboja je danas u Banjaluci primio ček na 20.000 KM, kao i novi model "Ajfona 13", koje mu je osigurala društveno-odgovorna kompanija m:tel.

"Ova podrška sigurno će mi pomoći u daljoj karijeri. Zadovoljstvo mi je da sam osvojio najznačajniji turnir u konkurenciji do 16 godina u Evropi. Prezadovoljan sam svojom igrom i za mene je ovo bilo fantastično iskustvo", rekao je mladi Maksimović.

Generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan poželjela je dobrodošlicu perspektivnom teniseru u tim koji pobjeđuje i istakla da je današnji dan najbolja slika kako ona vidi kompaniju.

"Investicije Republike Srbije treba da se osjete na svakom koraku, a korist od m:tela treba da ima svaki građanin. Drago mi je da su predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i Grad Doboj udružili snage da podrže Marka, a vidjevši poziv predsjednice da se u akciju podrške uključe i društveno odgovorne kompanije, mi smo odmah reagovali s ciljem da pomognemo Marku na putu do šampionskih titula. Kao kompanija koja dugo godina stoji uz najbolje sportske klubove i pojedince, ali i najvažnije kulturne institucije, zadovoljstvo nam je da smo u prilici da omogućimo Marku da ostvari snove i dostigne zvijezde", izjavila je direktorka kompanije m:tel.

Izvor: m:tel

Maksimovićev trener Denis Spahić takođe se zahvalio kompaniji na podršci, kao i na dobrodošlici u m:tel.

"Od samog početka, Marko je pokazivao nevjerovatan talenat. Sa 10 godina postao je šampion države, a sa 12 pored šampionata države osvojio je i mnoge značajne turnire na Balkanu. Tada sam njegovom ocu rekao da se radi o jednom od najboljih igrača na svijetu. Uz naporan rad i istrajnost, ostvarili smo odlične rezultate na koje smo svi ponosni. Sada slijedi prelazak sa juniorskog na profesionalni nivo gdje takođe očekujemo veliki uspjeh", naglasio je Spahić.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC