• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čudna odluka o Đokoviću - dobio neobičan termin u Parizu: Novak saznao protivnika i kad igra sutra!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Organizatori ga nisu stavili da igra uveče, kao centralni događaj dana!

 Novak-Djokovic-kada-igra-na-mastersu-u-Parizu Izvor: Profimedia

Organizatori turnira u Parizu nešto ranije saopštili su raspored za sutra, a posebno važno u njemu je kada će na teren najbolji teniser svijeta. Novak Đoković treba da igra meč trećeg kola na mastersu koji može da mu donese prvo mjesto na kraju godine, a njegov susret biće na programu u popodnevnim satima.

Možda bi mnoge mogla da zbuni ovakva odluka domaćina, ali Novak je pomjeren u dnevni termin i on će igrati treći meč na centralnom terenu gdje program počinje u 11 časova.

Program će otvoriti Dominik Kepfer i Hubert Hurkač, a nakon njih na teren izlaze Kameron Nori i Tejlor Fric. Po svim očekivanjima, ti mečevi bi trebalo da se završe pre u roku od četiri sata, što znači da ćemo Novaka gledati u ranim popodnevnim časovima.

Taman nakon ručka gledamo Đokovićev nastavak puta ka još jednoj velikoj tituli i ''cementiranju'' prvog mjesta na ATP listi.

Njegov protivnik u tom duelu biće Gael Monfis, čovjek koji je prethodnih dana pohvalno govorio o Srbinu. On je u francuskom okršaju večeras savladao Adrijana Manarina, iako je u jednom trenutku djelovalo da je blizu da preda meč zemljaku.

Na kraju je smogao snage da ostane na terenu, ali je pitanje da li će Novaku, kog nikada nije pobijedio, biti težak protivnik u takvom stanju.

Večeras je Gael Monfis gubio 4:1 u prvom setu i imao velikih problema sa preponama. Zbog toga je tražio medicinski tajm-aut, na kraju i izgubio set rezultatom 6:2, ali nije odustao od borbe. Riješio je naredna dva seta u svoju korist i stigao na megdan najboljem igraču planete.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC