• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zapamtite to - Novak je najbolji sportista ikada! Srđan Đoković u transu: Cijeli slobodarski svijet se raduje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srđan Đoković bio je presrećan nakon novog uspjeha svog sina Novaka i poručio je da je on ne samo najbolji teniser ikada, nego sportista.

 srđan đoković hvali novaka Izvor: MN Press/Profimedia

Novak Đoković je ko zna koji put dokazao da je najveći teniser svih vremena pošto je osvajanjem mastersa u Parizu, i to poslije velikog preokreta protiv Danila Medvedeva, došao do novog rekorda!

Dobio je još jedan argument u vječnoj trci sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom, a potom slavio sa svojim najbližima. Ovoga puta uz njega u Parizu bili su supruga Jelena, i prvi put zajedno djeca Tara i Stefan, dok su njegovi roditelji meč pratili u Beogradu, ali podjednako euforično.

Možda će vas zanimati

"Ja sam oduševljen kao i ogromna većina svijeta. Cijeli slobodarski svijet se raduje pobjedi našeg Novaka, našeg Srbina, dečka koji je potekao iz ovog naroda. On je najbolji teniser i sportista ikada!", rekao je Srđan Đoković za "Sport Klub".

"Zapamtite i izgovorite to. Potekao iz Srbije, najbolji sportista ikada. To se sada dogodilo i ko zna da li će ikada više!"

Srđan Đoković je pun emocija govorio o svom sinu, a u jednom trenutku je pustio i pjesmu "Jedna zemlja, jedan tim", za koju je rekao da pokazuje sve ono što treba da simbolizuje Srbija.

"Više riječi nisu dovoljne za to što Novak čini za porodicu i svoj narod. Pronio je slavu Srbije i srpskog naroda u svijetu. Postali smo cijenjeni i poštovani, nismo takvi kakvi su nas smatrali posljednjih decenija, nemoguće da neko sa takvom harizmom i sportskim držanjem potekao iz nekog drugog naroda. Srbijo, hvali Novaka, jer riječi više nisu dovoljne!", rekao je i zaključio:

"I kada Novak ode, uvijek će biti najbolji svih vremena!"

Pogledajte i fotografije!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC