• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje lov na nevakcinisane tenisere u Australiji? Oni nisu odmah poniženi kao Novak, ali ipak će da završe u pritvoru?

Autor Haris Krhalić

Srbin neće biti jedini nevakcinisani sportista koji je lišen slobode?

 Australijan open teniseri privođenje Izvor: Fonet/AP/Hamish Blair

Teniska federacija Australije, koja je poslala "pisma izuzeća" teniserima i garantovala im da će i bez vakcine ući u tu državu, nije izdala tu dozvolu samo Novaku Đokoviću, ali je samo on doživio poniženje na aerodromu, lišavanje slobode i transport u hotel za imigrante.

Međutim, prema današnjim informacijama iz te zemlje - postoje još dvije osobe kojima je izdato to "izuzeće", a ono nije u skladu sa zahtjevima australijskih vlasti o ulasku u zemlju.

"Australijske granične snage sada ispituju te slučajeve", objavili su tamošnji mediji, uz potvrdu portparola tih snaga da se radi o još dvije osobe.

"Svjesni smo da postoje još dva lica koja su koristila isto pismo, koje je izdao Teniski savez Australije na osnovu njihovog medicinskog izuzeća zarad putovanja u Australiju. Vršimo ispitivanja u vezi sa tim slučajevima. Dok istraga traje, nećemo davati dalje komentare", objavljeno je.

Primjer Novaka Đokovića i maltretiranje koje je doživio na aerodromu i koje i dalje traje dovoljno govori o tome kolika je težina tog "izuzeća" koje odobrava Teniska asocijacija Australije i koliko je to zapravo papir bez ikakvog značaja. Nažalost, Novak je to osjetio na svojoj koži i zato je u četvrtak dobijao podršku iz cijelog svijeta dok je to zatvoren pratio na telefonu.

Ovako je izgledao skup podrške u Beogradu:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC