• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako Đoković pobijedi, ponovo ćemo ga pritvoriti" - šokantna tvrdnja iz Australije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nevjerovatan plan, prvo će pokušati da ga pobijede, a ako izgube uradiće sve da mu zagorčaju život.

 Australijanci planiraju da ponovo zatvore Đokovića ako pobijedi na sudu Izvor: Profimedia

Novak Đoković je sudu u Melburnu dostavio dokaze kojima će se boriti za ostanak u Australiji i učešće na prvom grend slemu sezone, a dan kasnije pojavilo se u medijima i čime će na sudu raspolagati australijske vlasti. Kako je prenio novinar Ben Rotenberg koji nije veliki Đokovićev fan, Vlada Australije podnijela je 13 stranica dokumenata sudu!

Ovaj novinar izdvojio je dve ključne tačke kojom će se zvaničnici australijskih vlasti boriti protiv advokatskog tima Novaka Đokovića i pokušati da se izbore za deportovanje najboljeg tenisera sveta. Djeluje da će, čak i da izgube, insistirati na pritvoru!

Možda će vas zanimati

 Od ranije je poznato da će Novak žalbu bazirati na pozitivnom kovid testu iz decembra i dokumentu koje mu je dostavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, a tiče se ulaska u zemlju i bez vakcinacije. Ta dva dokaza pokušaće da obore noćas, tačno u ponoć, pred sudijom Kelijem.

Kako smatra Rotenberg, jedan od dva ključna detalja biće opovrgavanje dokumenta koji garantuje Novaku ulaz u zemlju. "Ne postoji nešto što se zove garancija nedržavaljnima Australije za ulazak u zemlju", navodi se među dokazima australijskih vlasti, i time će pokušati da ospore pismo koje je Đoković dobio 1. januara.

Pogledajte Novakovu podršku ispred hotela:

Oko toga će biti mnogo polemike, ali je druga tačka mnogo nerazumnija.

Australijske vlasti su u dokumentu na 13 strana istakle da bi Novak Đoković mogao da bude pritvoren iz drugih razloga čak i ako bi u noći između nedjelje i ponedjeljka pobijedio na sudu i dobio dozvolu za ulazak u zemlju. Ostaje nejasno na šta su tačno mislili, ali je sasvim izvjesno da bi takav potez onemogućio najboljeg tenisera svijeta da brani titulu u Melburnu i napadne 21. grend slem u svojoj karijeri.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC