• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Advokat vjeruje u Đokovićevu pobjedu - "Uradio je sve što mu je rečeno"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Još jedna dobra vijest iz Australije, gdje Novak Đoković vodi pravnu bitku.

 Advokat Dejvid Galbani vjeruje u Đoovićevu pobjedu Izvor: Profimedia

Prethodnih dana pojavila se izjava jednog australijskog advokata koji vjeruje u pobjedu Novaka Đokovića, a danas mu se priključio i kolega. Australijanac Dejvid Galbani zaključuje da su pravila na strani srpskog tenisera...

On možda nije detaljno upoznat sa slučajem, ali dobro zna zakone u Australiji. Po njegovom mišljenju, Novak Đoković je igrao po pravilima i nema razloga da bude deportovan iz Australije.

To je objasnio i medijima u Australiji koji su ga pitali za mišljenje o ovom slučaju trenutno najbitnijem u svjetskom sportu.

"Njegov argument je jednostavan. Uradio je sve što je zahtjevano da učini, kako bi mu viza bila garantovana. Viza je izdana u saglasnosti sa svim onim što je poslao prilikom aplikacije i trebalo je dozvoliti mu da ostane ovdje. Đoković je potrošio novac dolazeći ovamo i trebalo bi mu dozvoliti da ostane i igra turnir", rekao je australijski advokat.

On nije želio da dublje ulazi u ovaj slučaj jer verovatno ne zna sve detalje optužbe i Novakove žalbe, ali je dobro upoznat sa zakonima. Zato ima pravo na mišljenje o ovoj temi.

"Sud će razmotriti sve činjenice. Ja gledam šta zakon kaže. Ne mogu da promijenim zakon niti da pretpostavim kakvo će biti viđenje sudije. Glavni adut moglo bi da bude to što je vjerovao da radi sve što mu je rečeno od strane vlade da uradi. Čini se da je ovo sve bila velika greška australijskih vlasti", zaključio je Galbani.

On je upravo federalne vlasi Australije proglasio najvećim krivcima za trenutnu situaciju i njima na teret stavlja sve to se u Melburnu dešava prethodnih dana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC