• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Istina je, Novaka opet hoće da zarobe: Đorđe Đoković se uživo oglasio i potvrdio - sprema se skandal!

Autor Haris Krhalić

Đorđe Đoković potvrdio je šta se desilo sa Novakom Đokovićem.

 Oglasio se Đorđe Đoković Izvor: TV Prva

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Australiju na sudu i odobrena mu je viza, međutim pojavile su se informacije da bi ipak mogao da bude deportovan pošto Vlada može da poništi tu odluku.

"Besana noć za familiju. Teški momenti za nas. Novak je pokazao da je istrajan i da vjeruje u sebe u sva svoja viđenja i ideale. Pokazao je da se bori za cijeli svijet. Sa druge strane imamo taj pravedni sistem u Australiji. Sudija je donio pravu odluku na osnovu svih činjenica, nije bilo razloga za bilo kakvu drugu odluku, ali dobijamo informacije da je ministar unutrašnjih poslova iznad suda", objasnio je Đorđe Đoković gostujući na TV Prva.

"Novaka opet hoće da zarobe, to je posljednja informacija. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i PR službama koji su sljedeći koraci. Novak je sa advokatima".

Đorđe je potvrdio da je Novak prošao kroz vrtlog emocija i da je pred njim prvo da vidi da li će prihvatiti nagodbu sa njima, što ikreno smatra da se to neće desiti. Poručio je da su se prema Novaku ophodili kao prema kriminalcu, pa je sada tenis svima sada posljednja stvar na svijetu, nego njegovo zdravlje.

"I da 16. januara izađe iz zatočeništva, a 17. počinje Australijan open - siguran sam da bi bio spreman. Ne biste mogli da vjerujete koliko je spreman...", naveo je Đorđe Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC