• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos kod Novaka na Instagramu - javio se i najveći ikada! Sportisti redom čestitaju Đokoviću, Hrvati se odmah oglasili!

Autor Milutin Vujičić

Ko je sve na Novakovoj strani? Pogledajte komentare...

 Đoković objava na Instagramu Izvor: Profimedia/Instagram/Djokernole/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković jači je od celog kontinenta. Pobijedio je Australiju na sudu i dobio tako dozvolu da sa vizom, koja mu je prethodno odobrena, učestvuje na prvom grend slemu sezone, naravno pod uslovom da to želi.

A ne da želi, nego "gori" od želje. Odmah pošto je oslobođen, Novak Đoković istrčao je na teren "Rod Lejver arene" u Melburnu gdje je trenirao, a potom se oglasio na Instagramu gdje je potvrdio svoje namjere da napadne 21. grend slem u karijeri, možda i najslađi do sada.

"Zahvalan sam što je Sudija donio presudu da mi se vrati viza za boravak u Australiji. Uprkos svemu što se dešavalo u protekloj nedjelji, želim da ostanem i takmičim se na Australijan openu. Ostajem koncentrisan na tenis. Putovao sam ovdje da bi učestvovao na jednom od najbitnijih turnira u istoriji i defitivno mom najuspješnijem. Trenutno toliko mogu da napišem i naravno jedno ogromno HVALA svima širom svijeta koji su mi pružali podršku i snagu i ohrabrivali me da ostanem priseban i jak", napisao je Đoković na društvenim mrežama, a onda su počele da pristižu čestitke.

Za samo pola sata njegov post "lajkovalo" je preko 250 hiljada ljudi, a mnoge poznate ličnosti su mu čestitale i poželjele sreću na turniru koji zvanično počinje 17. januara.

Tako se među prvima javio košarkaš Nikola Mirotić koji kaže da je Novak za njega "već pobjednik", džudista Nemanja Majdov ga je nazvao "kraljem", hrvatski fudbaler Ivan Rakitić dodaje da su "svi uz legendu", a kolega Vasek Pospišil se pridružuje u sličnom tonu. Tu su još i Dejan Lovren, Tadija Dragićević, KK Crvena zvezda...

Pogledajte poruke!

Javili su se mnogi, a možda se u moru čestitku izdvaja i poruka jednog "najboljeg svih vremena" ka drugom iste titule. U pitanju je Tom Brejdi, najbolji NFL igrač ikada, koji mu je napisao "srećno".

Podsjetimo još da ministar za imigracije Aleks Houks i dalje ima pravo da deportuje Novaka Đokovića iz Australije, i tako poništi odluku suda, a konačnu odluku trebalo bi da saznamo do večeras. Trebalo je već da saopšti odluku, ali je odlučio da ona "prenoći".

Pitanje je samo da li bi se usudio da to učini nakon što je Novak Đoković već istrčao na teren, a milioni ljudi stali na njegovu stranu, čak i bili spremni da se potuku sa policijom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC