• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pakao za Srbe u Australiji, ovako nešto se ne pamti: Užasan žrijeb za sve osim Novaka, ali ni njemu neće biti lako!

Autor Haris Krhalić

Jedino će Đoković biti favorit u prvom kolu, ali i on će u prvom meču poslije australijske sage morati da igra protiv sunarodnika.

 Težak žrijeb za tenisere iz Srbije Izvor: Profimedia/SOPA Images Limited/Alamy Live News/MN Press

Srbima se ove godine u Australiji baš sprema pakao! I dok je situacija oko Novaka Đokovića i dalje nejasna - poslije najavljene deportacije od nje ni u četvrtak nema ništa - ni ostali srpski teniseri danas nisu imali divan dan.

Svi do jednog su dobili težak žrijeb za Australijan open - koji je bio odlagan zbog Đokovića - i u prvom kolu neće imati nimalo lak posao!

Đoković je naravno taj koji je u centru pažnje. O njegovom slučaju je i premijer Australije Skot Morison govorio, doduše u jednoj rečenici, dok je premijer Viktorije poručio najboljem igraču svijeta da uradi samo jednu stvar - da se vakciniše.

Za to vrijeme, ostali srpski teniseri su na žrijebu saznali da ih čekaju izazovni rivali.

Drugi reket Srbije Dušan Lajović će na startu igrati protiv Martona Fučoviča, 38. tenisera svijeta i prošlogodišnjeg četvrtfinaliste Vimbldona.

Laslo Đere će morati da se nadmeće protiv Denisa Šapovalova, 14. igrača svijeta i prošlogodišnjeg polufinaliste Vimbldona.

Filip Krajinoivć će igrati protiv Dijega Švarcmana, 13. na svijetu i momka koji ima iza sebe jedno polufinale Rolan Garosa i svojevremeno je bio osmi na ATP listi.

I naravno, na kraju Miomir Kecmanović koji nije mogao da dobije teži žrijeb - igraće u prvom kolu protiv Novaka Đokovića, pa će tako dvojica srpskih igrača na startu izaći pred uzavrelu publiku na "Rod Lejver areni".

Australijan open startuje u ponedeljak 17. januara, a evo kako je izgledao posljednji trening Novaka Đokovića u Melburnu:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC