• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandalozan žrijeb u Australiji - pomjerali ga zbog Novaka: Čekali premijera, pa izvukli rivale najboljem na svijetu!

Autor Haris Krhalić

Zna se protiv koga će igrati Novak Đoković. ako mu dozvole...

 Dobar žrijeb za Novaka Đokovića Izvor: Profimedia

Nakon što je stigla najava da bi o Novakovoj vizi moglo da se odlučuje dok žrijeb traje, a zatim je žrijeb pomjeren za skoro dva sata - oglasio se premijer Australije. I on je pričao o Novaku Đokoviću, ali zvanična odluka ministra za imigrantska pitanja još nije donijeta, iako smo je čekali satima.

Za to vrijeme, najbolji teniser svijeta našao se u žrijebu za Australijan open!

Đoković je postavljen za prvog nosioca, a prvi rival u Australiji biće mu Miomir Kecmanović. Kao jedan od tenisera koji nisu nosioci talentovani srpski teniser odmah je poslat na najboljeg igrača planete, pa se može zaključiti da je danas imao najmanje sreće.

Malo prije žreba, Novak je bio na treningu:

Duel druge runde takođe ne bi trebalo da bude pretežak za Novaka, pošto su potencijalni rivali Tom Pol i kvalifikant čije se ime još ne zna.

Novaku bi rival u trećoj rundi mogao da bude Amerikanac Sem Kveri ili Italijan Lorenco Sonego, dok će 16. nosilac Kristijan Garin ili 17. nosilac Gael Monfils vjerovatno biti rival u četvrtom kolu. Nakon toga će izazov biti Mateo Beretini, koji u posljednjih godinu dana igra sjajan tenis. Italijan je postavljen za sedmog nosioca, što znači da se Novak neće u ranoj fazi turnira sresti sa Rafaelom Nadalom.

Potencijalni duel Đokovića i Nadala moguć je tek u polufinalu, pošto je španski teniser zapao u dio žrijeba gdje je Saša Zverev.

Naravno, postoji mogućnost da vlasti Australije ipak ukinu Đokoviću pravo da igra na Australijan openu. Ukoliko ministar za imigrantska pitanja donese spornu odluku, Srbin ponovo odlazi u pritvor odnosno hotel za imigrante, a sudski proces mogao bi da se oduži i spriječi ga da učestvuje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC