• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi haos oko Novaka! Španija ispituje kako je ušao u zemlju: Digla se frka zbog propisa i prije odlaska u Australiju!

Autor Haris Krhalić

Srpski teniser Novak Đoković sada je pod lupom i zbog ulaska u Španiju krajem prošle godine.

 Španija istražuje ulazak Đokovića u državu Izvor: Instagram/@DjokerNole/Printscreen

Srpski teniser Novak Đoković mogao bi da bude deportovan noćas iz Australije, iako je pobijedio vlasti na sudu, pošto ovlašćenje da to učini ima ministar za imigracije Aleks Houk.

Proširena je istraga protiv Đokovića pošto je utvrđeno da je u dokumentima imao i jednu netačnu informaciju. Napisano je da dvije nedjelje pred dolazak u Australiju nije putovao u druge zemlje, što je greška njegovog agenta. Đoković je u Melburn došao iz Dubaija, a prije toga je oko novogodišnjih praznika boravio u Španiji.

Možda će vas zanimati

Upravo zbog njegovog boravka u Marbelji se "podigla" frka. Đoković je u ovo špansko ljetovalište došao krajem godine, i tamo je trenirao, međutim u Španiji je zabranjen ulazak nevakcinisanima.

Ulazak nevakcinisanima je dozvoljen samo "zbog poslovnih obaveza" ili "ako učestvuju na nekom sportskom događaju", pa je zbog toga sada pokrenuta istraga u Španiji. Kako piše dobro obaviješteni "Kope", potvrđeno im je da Đoković nije imao specijalnu dozvolu Španije i zato se istražuje da li je na nedozvoljen način ušao u zemlju.

Iz ministarstva spoljnih poslova novinari su upućeni na policiju, koja nije dala odgovor, dok ni ostali odgovorni organi nisu imali tačan odgovor na pitanje koje mnoge muči.


Đoković je nekoliko dana proveo u Marbelji, a potom je odatle otputovao u Dubai, da bi odatle krenuo u Melburn na Australijan open. Sletio je 4. januara, ali je tada priveden pošto su vlasti smatrale da nije imao potrebnu dokumentaciju, međutim nakon velike drame dobio je vlasti na sudu.

I pored svega sada bi mogao da bude deportovan, ali se bez obzira na sve priprema u Melburnu, čekajući žrijeb koji će se održati u noći između srijede i četvrtka od 5 ujutru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC