• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teniska legenda grmi: Ako Novak bude igrao - svi u štrajk! Pozvao je sve tenisere da bojkotuju Srbina zbog "privilegija"

Autor Haris Krhalić

Srpski teniser Novak Đoković sada je na meti i Italijana.

 Pjetranđeli opleo po Novaku Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković i dalje čeka odluku o tome da li će moći da nastupi na Australijan openu. Pobedio je na sudu, ali ministar imigracija Aleks Houk ima diskreciono pravo da ga deportuje, dok se sada proširila istraga pošto je utvrđeno da je bilo još grešaka u dokumentaciji srpskog tenisera.

"Hajka" na njega se ne smiruje čak ni kada je objavio sve informacije o svom kretanju, pa se sada javio i legendarni italijanski teniser Nikola Pjetranđeli koji ga od ranije "ne miriše".

Možda će vas zanimati

Poznato je da je Pjetranđeli znao "nisko" da udari po Đokoviću, kome je čak na turniru u Rimu čak uručivao i trofej, a ovoga puta je pretjerao. Oglasio se pvodom čitave situacije sa Srbinom i na ružan način propagirao ideju o štrajku kada Đoković bude igrao na Australijan openu.

"Ako na kraju australijska vlada dozvoli Novaku da igra, svi ostali teniseri bi trebalo da štrajkuju i ostave ga samog na terenu...", poručio je nekadašnji šampion Rolan Garosa.

Iako je pobijedio australijske vlasti na sudu, Italijanu to nije dovoljno i smatra da je Novak privilegovan.

"Smatram da svi koji nisu vakcinisani ne smiju da uđu u Australiju. Svakako, nadamo se da će odluka biti što prije donijeta, kako bi se zatvorila loša priča, u kojoj najgore prolazi Đoković, ali i Teniski savez Australije. Oni su sve učinili da ga vide na terenu", zaključio je Pjetranđeli.

Podsjetimo, srpski tenser Novak Đoković još nije čuo odluku Aleksa Houka, dok će žrijeb za turnir biti održan u toku noći, tačnije oko pet časova po centralnoevropskom vremenu.

Đoković je učinio sve što je do njega, a sada mu preostaje samo da trenira i nada se najboljem...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC