• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez Novaka je Australijan open još boljiI: Legenda "pecka" na Tviteru - njemu se sviđa što najbolji na svijetu ne igra!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rus je imao zanimljiv komentar...

 jevgenij kafeljnikom proziva novaka đokovića Izvor: Profimedia/YouTube/tennisfamer/Printscreen

Zahuktavaju se stvari na Australijan openu, čeka se ime pobjednika turnira i nasljednika Novaka Đokovića kojem nije dozvoljeno da se takmiči, a ima i onih koji smatraju da je turnir daleko bolji zato što nema Srbina.

Nekadašnji najbolji teniser svijeta Jevgenij Kafeljnikov bio je posebno raspoložen za "peckanje" nakon što je njegov sunarodnik Danil Medvedev uspio da se plasira u polufinale Australijan opena.

Možda će vas zanimati

Medvedev je slavio protiv Feliksa Ože Alijasima 3:2 i to nakon što je gubio 0:2 i morao da spasava meč loptu. Nakon meča je šmekerski spomenuo Đokovića, zbog čega mu je publika zviždala. Sve ovo je očigledno veoma zabavilo Kafeljnikova.

"Dosadan Australijan open 2022. bez najboljeg muškog igrača na svijetu?", postavio je Kafeljnikov pitanje, uz emotikon koji namiguje.

Kafeljnikov je insinuirao da je turnir vrlo zabavan iako nema Đokovića, ali ne samo na to. On je insinuirao i na Australijan open 1999. godine, koji je upravo Kafeljnikov osvojio, baš kada tada najbolji igrač svijeta Pit Sampras nije učestvovao.

On je bio povrijeđen, a potom je odustao i drugi igrač svijeta, Marselo Rios, na šta ga je u komentarima podsjetio Karlos Moja. Tada nije bilo Samprasa, Đoković je ove godine bio deportovan od strane australijskih vlasti, a Kafeljnikov očito priželjkuje isti ishod - trofej za Rusa.

Ukoliko do toga dođe, Medvedev će 21. februara postati novi najbolji teniser svijeta, a Novak Đoković će morati da se uzda u trofej za Matea Beretinija ili Stefanosa Cicipasa ukoliko želi da svi njegovi najvažniji rekordi ostanu netaknuti i poslije turnira u Melburnu...

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC