• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reakcije iz Borca m:tel nakon trijumfa protiv Sloge: Jedino pozitivno je pobjeda!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Banjalučana Mirko Mikić i strijelac pobjednosnog gola protiv dobojske Sloge Marko Lukić složni su u ocjeni da je najbitnije što je Borac m:tel zabilježio pobjedu u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine.

 Rk Borac - RK Sloga 28:27, Kup BiH, izjave Mirko Mikić, Marko Lukić Izvor: Promo/RK Borac m:tel

Crveno-plavi su u utakmici za infarkt u dvorani "Borik" uspjeli da steknu gol prednosti protiv Dobojlija pred revanš za sedam dana u Osječanima (28:27), ali Mirko Mikić, šef struke domaćina,nije bio ni najmanje zadovoljan partijom svojih izabranika.

"Ne smijemo da razmišljamo previše o protivniku, stručni štab je tu da razmišlja i skautira rivala, a mi treba da se fokusiramo na svoju igru. Večeras je bilo jedino pozitivno to što smo pobijedili. Gol razlike ne znači ništa, to je očigledno, ali ne bi značilo ni da je više. U revanšu očekujem još 60 minuta tvrde igre, na žalost nemamo puno vremena da popravimo stvari koje su danas izgledale loše, danas i sutra ćemo iskoristiti za oporavak i početi da se spremamo za petak i prvenstvo koje je nama prioritet u ovom trenutku, a onda ćemo razmišljati o uzvratu Kupa BiH", rekao je Mikić nakon susreta.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Bek Borca m:tel Marko Lukić sa četiri gola je dao svoj doprinos trijumf, uključujući i pobjedonosni pogodak u posljednjim trenucima.

"Jedno veoma loše prvo poluvrijeme, sigurno jedno od najlošijih od početka sezone. Bili smo spori i na kraju poluvremena gubili jedan razlike, što je dobar rezultat kako smo igrali. U drugom poluvremenu smo podigli nivo igre i okrenuli rezultat, u svoju korist. Poveli smo četiri-pet golova razlike, Sloga je potom uspjela da se vrati, ali ostvarili smo pobjedu što je najbitnije. Međutim, ovo je samo prvo poluvrijeme, igra se revanš u Doboju, a mi idemo tamo po pobjedu", istakao je reprezentativac BiH.

Već u petak isti rivali će odigrati prvenstveni duel u Banjaluci, a potom naredne srijede slijedi revanš utakmica u dobojskim Osječanima.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC