• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi cirkus Kirjosa, opet je pretjerao: Galamio na sudiju, pa poludio kad mu je oduzeo gem! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Australijanac je potom i izgubio na mastersu u Majamiju.

 Kirjos izazvao novi skandal Izvor: reddit/redrum234/Printscreen

Novi meč Nika Kirjosa i novi cirkus australijskog tenisera! Nakon što je pravio gluposti na turniru u Indijan Velsu, zbog čega je i bio kažnjen, sada je u istom ritmu nastavio u Majamiju.

Kirjos je na meču protiv Janika Sinera imao veliku svađu sa sudijom Karlosom Bernardesom, zbog čega je bio kažnjen čak i oduzimanjem gema!

Ne umije Kirjos da ne napravi dramu. Turbulentan prvi set protiv Sinera donio je prvo kukanje Australijanca oko toga kakva je razlika između dva terena na kojima je nastupao u Majamiju na ovogodišnjem turniru. Smetalo mu je kakav je teren na kom nastupa, a onda je pažnju preusmjerio na glavnog sudiju.

U jednom poenu u prvom setu, slučajno se čuo zvuk sa "voki-tokija" glavnog sudije, zbog čega se Kirjos ljutio kod Bernardesa. Tom prilikom je Australijanac opsovao, a sudija ga je kaznio oduzimanjem poena.

Međutim, kada je Siner osvojio prvi set 7:6 poslije taj-brejka, Kirjos je ponovo započeo svađu sa Bernardesom i nastavivši da razgovara i sa svojim "boksom". On je nastavio da se dere na sudiju, zahtjevavši da sazna zašto je dobio kaznu za nesportsko ponašanje.

U tom trenutku, Kirjos je razbio reket, a kada je čuo da je dobio kaznu oduzimanja čitavog gema na startu drugog seta, tražio je da dođe i supervizor. Zbog svega toga, Kirjos je odmah pretrpio brejk na startu prvog seta, ne dobivši ni priliku da servira... Kirjos je na kraju i izgubio meč 7:6, 6:3.

Evo kako je to izgledalo:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC