• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Senzacija srpskog dubla - razbili grend slem šampione: Kirjos i Sok nisu znali šta ih je snašlo, ovo je podvig karijere!

Autor Dragan Šutvić

Izvanredan rezultat naših tenisera.

 srpski dubl pobijedio šampione  Izvor: Profimedia/MN Press

Kakva senzacija na ATP turniru u Hjustonu! Srpski dubl tandem, braća Ivan i Matej Sabanov ostvarili su veliki rezultat, pošto su u četvrtfinalu savladali grend slem šampione Nika Kirjosa i Džeka Soka!

Momci koji su nekada nastupali za Hrvatsku, a od prošle godine igraju pod srpskom zastavom, šokirali su sve i plasirali se u polufinale!

Možda će vas zanimati

Braća Sabanov su Australijanca i Amerikanca savladali 2:0, po setovima 6:4, 6:2 i tako ostvarili odličan rezultat u Sjedinjenim Državama.

Napravili su jedan brejk u prvom i potom još dva u drugom setu i tako bez previše muka uspjeli da naprave veliko iznenađenje. Najbolje o tome govore uspjesi dvojice tenisera u dubl konkurenciji.

Kirjos je ranije ove godine osvojio muški dubl na Australijan openu sa zemljakom Tanasijem Kokinakisom, dok je Sok još trofejniji. Nekada osmi teniser svijeta u singlu je svojevremeno bio i drugi na svijetu u dublu.

U karijeri ima dva osvojena Vimbldona i jedan US open u muškom dublu, jedan US open u miks dublu, kao i zlato i bronzu sa Olimpijskih igara 2016. - prvo je osvojio u miksu, a drugo u muškom dublu.

Ipak, braća Sabanov su ovim plasmanom u polufinale projektovani na 77. (Matej) i 80. mjesto (Ivan) ATP liste, a u borbi za finale igraće protiv američkog dubla Vilijam Blamberg/Maks Šnur, koji su dobili "vajldkard" za učešće u Hjustonu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC