• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak je najbolji na svijetu, čak i na šljaci! Legenda otkrila nove detalje, poslije Medvedeva pao je i Nadal

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković se vraća na teren i svi čekamo da vidimo u kakvoj je formi.

 patrik muratoglu o novaku đokoviću Izvor: MN PRESS

Novak Đoković se uskoro vraća na teren i to u Monte Karlu! Već je odradio prve treninge i sparingovao sa Janikom Sinerom, a ovo će mu biti tek drugi turnir ove sezone. Za sada je igrao samo u Dohi, gdje je brzo ispao od Jiržija Veselog. 

Ali ta pauza neće ostaviti previše traga na njemu, bar tako misli čuveni trener Patrik Muratoglu. On smatra da bi srpski teniser mogao i ove sezone da osvoji Rolan Garos!

Možda će vas zanimati

"Rolan Garos je najneizvjesniji u prethodnih 10 ili 15 godina. Ako Novak Đoković bude uspijevao da pobjeđuje dosta između početka sezone na šljaci i tog turnira sve će biti otvoreno. Jer kada je on u najboljoj formi mislim da je i na šljaci najbolji na svijetu", rekao je Muratoglu.

Trener koji se proslavio radom sa sestrama Vilijams i brojnim teniskim šampionima smatra da će u potencijalnom duelu dva velika rivala na Rolan Garosu Novak biti mnogo agresivniji. 

"Ako budu morali da igraju jedan protiv drugog u finišu Rolan Garosa ove godine prošlogodišnji meč će im 100 odsto biti u glavi. Rafa će biti napet, a Novak mnogo agresivniji i samopouzdaniji", naglasio je Muratoglu.

Na sve to Nadal će morati da napravi pauzu od mjesec dana zbog povrede rebra, a to bi moglo umnogome da pomogne Đokoviću. Uz to na terenu neće biti ni Danila Medvedeva, koji bi mogao da pauzira i dva mjeseca!

"Ako Novak bude dobio sve turnire dok se Rafa ne vrati? To bi sve promijenilo jer bi Đoković opet bio u punom samopouzdanju. Ali neće biti lako jer nije mnogo igrao, a kada je prošli put bio na terenu brzo je ispao. Moguće je da će isplivati neki džoker poput Alkaraza ili Cicipasa", završio je on.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC