• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"On je Putinov superfan, zašto mu dozvoljavate da juri rekorde?" Amerikanac koji mrzi Novaka ponovo napada!

Autor Haris Krhalić

Aleks Ovečkin juri rekorde i prijeti da postane najveći hokejaš ikada, ali se to Benu Rotenbergu ne sviđa zbog podrške Putinu.

 Navijači žele da zabrane nastupe Aleksu Ovčekinu Izvor: Profimedia/Instagram/aleksandrovechkinofficial/printscreen

Cijeli svijet je čekao da čuje govor Vladimira Putina na paradi povodom Dana pobjede nad fašizmom u Moskvi, a predsjednik Rusije je za to vrijeme bio tema i u svijetu sporta. 

Ruski i bjeloruski teniseri su zbog rata u Ukrajini izbačeni sa Vimbldona, fudbalskoj reprezentaciji i klubovima je zabranjeno da nastupaju u internacionalnim takmičenjima, a sada je na tapetu i Aleks Ovečkin.

Jedan od najboljih hokejaša današnjice trenutno pokušava da se oporavi od povrede, a neki navijači žele da mu zabrane da igra u NHL-u. Razlog tome je njegova jasna podrška Putinu, za koga ne krije da glasa i koga već godinama podržava. Na instagramu mu je profilna slika fotografija sa Putinom, a sada se tim povodom oglasio i Ben Rotenberg. 

Novinar koji je poznat po redovnim napadima na Novaka Đokovića sada je istakao da je "neprikladno" što je Ovečkinu još dozvoljeno da igra u Americi!

"Zbog svih ruskih i bjeloruskih sportista koji se suočavaju sa sankcijama i zbog mnogo manjih veza sa Putinom i ovim ratom to što Putinov superfan Aleks Ovečkin i dalje može da bude obožavan kao NHL zvijezda i to što svi navijaju za njega dok juri rekorde je nevjerovatno neprikladno", napisao je Ben Rotenberg. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC