• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rus pao i u bolovima završio meč! Protivnički golman se oglasio: Nisam ga namjerno sapleo!

Autor Haris Krhalić

Utakmica između Vašingtona i Toronta u hokeju na ledu završena je povredom Aleksa Ovečkina, jednog od najboljih igrača u ovom sportu.

 Aleks Ovečkin povreda Izvor: Profimedia

Alarmantno u Vašingtonu. Kapitalsi su ispustili dva gola prednosti i zgubili od Toronta na svom ledu u NHL ligi (3:4), ali mnogo više razloga za brigu imaju zbog jednog važnijeg detalja.

U trećoj trećini je Aleks Ovečkin ukrao pak, krenuo je sam ka golu rivala, Erik Kalgren je odbranio njegov pokušaj, poslije čega je pao preko njegove palice i udario u zaštitni zid. Ostao je da leži na ledu, da bi nedugo zatim izašao iz igre u bolovima, uz proteste kod sudija zbog nedosuđenog faula.

Zbog cijele situacije oko rata u Ukrajini je ovaj detalj privukao ogromnu pažnju, pa se tako na udaru našao golman Mejlp Lifsa Kalgren koji je morao da se pravda.

"Naletio je na moju palicu, sapleo se i pao. Nisam ga namjerno sapleo niti je to bila moja namjera. Normalno je da je on bio frustriran zbog svega, ali ponavljam da nisam uradio ništa loše. Nadam se da će biti dobro", rekao je Kalgren.

Saigrač ruskog hokejaša Ti Džej Ouši veruje da će sve biti u redu.

"Nadamo se da će biti dobro. Nije bilo prijatno kada smo ga vidjeli na ledu, ali je on čvrst momak. Ako postoji neki igrač koji ne bi propustio meč bez razloga onda je to Ovečkin", jasan je Ouši.

Aleks Ovečkin povreda
Izvor: YouTube/SPORTSNET

Čekaju se dodatni pregledi, poslije čega će biti poznat stepen povrede. Prve informacije govore da je u pitanju problem sa ramenom lijeve ruke.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC