• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo kad Novak danas igra u Rimu i šta mu treba za prvo mjesto: Đoković na terenu poslije Srbina!

Autor Haris Krhalić

Počinje masters u Rimu i za najboljeg tenisera svijeta.

 Evo kada Đoković igra u Rimu Izvor: MN PRESS

Novak Đoković je ponovo onaj stari! Iako nije uspio da se plasira u finale mastersa u Madridu, najbolji teniser svijeta je pokazao da se vraća u formu poslije dugih pauza koje je pravio u posljednjih šest mjeseci.

A sada je vrijeme za masters u Rimu i Đoković će ovog utorka biti na terenu, gdje će započeti novu odbranu prvog mjesta na ATP listi!

Đoković će u drugom kolu mastersa u Rimu igrati protiv Aslana Karaceva, a taj susret biće treći po redu na Centralnom terenu!

Novak će zapravo morati da sačeka i jednog sunarodnika da završi svoj meč, tako da će ovo biti sjajan dan za ljubitelje tenisa u Srbiji. Program u Rimu od 11.00 započinju dame, Jasmin Paolini i Žil Tajhman, dok će poslije tog meča na teren izaći Miomir Kecmanović i Dijego Švarcman.

To je meč 1. kola muškog singla, a odmah nakon toga će u drugoj rundi igrati Đoković i Karacev. Biće to repriza polufinala Australijan opena iz 2021. godine, a meč se očekuje da počne oko 15.00 časova.

Đoković će pokušati da u Rimu sačuva prvo mjesto na ATP listi i narednog ponedjeljka, a za to će mu biti potrebno da stigne makar do polufinala turnira.

Novak i Rus imaju međusobni skor 1:1, pošto je Karacev prošle godine savladao Đokovića u Beogradu, na Serbia openu. Inače, danas igra i Filip Krajinović. On će u drugom kolu na megdan Andreju Rubljovu, ali će igrati posljednji meč na "Grendstendu". Taj susret se očekuje najranije oko 19 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC