• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak porukom na kameri oduševio Italijane: Pobijedio u Rimu, pa markerom napisao 2 rečenice! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Još jedan lijep potez velikog šampiona

 Novak-Djokovic-poruka-na-italijanskom Izvor: Twitter/TennisTV

Novak Đoković je bez velikih problema u 2. kolu Rima eliminisao Aslana Karaceva i trijumfom u dva seta (6:3, 6:2) ušao u sljedeću rundu. Tamo ga očekuje duel protiv boljeg iz susreta Laslo Đere - Sten Vavrinka.

Poslije uspjeha na terenu na kojem je osvojio pet titula, Đoković je uzeo marker i tradicionalno ostavio poruku na staklu na kameri. Napisao je na italijanskom - "Uno di noi" ("Jedan od nas") i "Te amo Roma" ("Rime, volim te").

Đoković je ostao u dobrom ritmu i napravio veoma dobar rezultat nakon kratkog perioda za odmor i put u Italiju poslije poraza u Madridu od Karlosa Alkaraza u subotu. Zato će u srijedu imati jako važan dan za predah, a onda će u četvrtak nastupiti u sljedećem meču.

Izvor: Fonet/AP/Andrew Medichini

"Bio sam solidan sa osnovne linije, nikada ne znate kako će on igrati, stoji blizu linije, zavisi kako osjeća lopticu. Promašivao je dosta, dao mi je neke brejkove. Pobijedio sam u dva seta protiv kvalitetnog rivala", rekao je Novak poslije meča.

Upitan za najljepši poen meča, u kojem je kao "zid" vraćao udarce rivalu i na kraju slavio sa gledaocima, Đoković je rekao da je uvijek lijepo igrati na terenu "Foro Italiko".

"Uvijek se nadate da možete da odigrate neki uzbudljiv i atraktivan poen i da ga dobijete i proslavite sa publikom. Publika to traži, energiju, uzbuđenje, borbu, dobar tenis. Imali smo neke lijepe poene, uvijek je lijepo igrati u koloseumu tenisa što ovaj stadion definitivno jeste".

Koliko Đoković može bolje od viđenog?

"Uvijek može bolje, moram da budem zadovoljan pobjedom protiv kvalitetnog protivnika koji je veoma čvrst, stabilan, stoji blizu linije, igra brzo ,ne daje puno vremena rivalima da se pripreme za poen. Uspio sam da zadržim svoje servis gemove, on je dosta griješio. Nadam se da ću igrati bolje u narednim kolima".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC