• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rolan Garos se oglasio povodom skandala: Novaka izbacili za manji prestup, a evo zašto Rumunku nisu! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Rumunska teniserka je mogla da bude izbačena sa turnira, ali su roditelji dječaka dali zeleno svjetlo da ostane na terenu.

 Rolan Garos objasnio zašto nije izbacio Rumunku Izvor: Profimedia

Rumunska teniserka Irina Kamila Begu prošla je u treće kolo Rolan Garosa nakon što je pobijedila Ekatarinu Aleksandrovu u tri seta, ali taj meč je ostao upamćen po skandalu.

Na kraju drugog gema trećeg seta meč je morao da bude prekinut jer je Rumunka bacila reket u publiku, a tamo je pogođeno jedno dijete na tribinama. Reket se odbio od šljake i pogodio dijete, ali Rumunka nije izbačena.

Novaka Đokovića su izbacili sa US Opena 2020. godine i za manje, pošto je lopticom pogodio sudiju, a sada je ruska teniserka sa druge strane tražila da se Begu diskvalifikuje. Sada je sam turnir izašao u javnost sa objašnjenjem zašto Begu nije diskvalifikovana.

"Nakon što je izgubila gem (0-2 u 3. setu), dok je hodala prema svojoj klupi, Irina Kamelija Begu je udarila reket o tlo u blizini klupe i odbio se u prostor za navijače. Reket je pao u tribine i udario malog navijača. Nakon što se isprva uplašio, on se pokazao ok. Supervizor grend slema razgovarao je s roditeljima koji su bili sa sinom i oni su potvrdili da je nepovrijeđen. Prema proceduri, igračici je izrečena opomena zbog nesportskog ponašanja" stoji u saopštenju Rolan Garosa.

Sada se Irina Begu sastaje sa Francuskinjom Leolijom Ženan, 227. na VTA listi koja je iznenadila i izbacila Karotlinu Pliskovu.

Pogledajte još jednom ovaj incident:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC