• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bukti rat poznatih tenisera! Kirjos odbio dva miliona dolara!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ko zna kako će se završiti verbalni okršaj u koji su ušli Kirjos i Tomić.

 Svađa Bernarda Tomića i Nika Kirjosa Izvor: Profimedia

Dvojica kontroverznih tenisera iz Australije nastavljaju rat! Nekada najbolji prijatelji Nik Kirjos (27) i Bernard Tomić (29) poslednjih dana prepiru se preko medija, a razlog leži u tome što teniser hrvatskog porijekla smatra da je napravio mnogo više u karijeri. Naravno, teniser grčkog porijekla neće ni da čuje o tome.

Teške riječi pale su kada je Tomić pričao o svojim rekordima, a Kirjos otkrio svijetu da je jednom prilikom platio Bernardu put kući sa turnira jer je bio bankrot! To je iznerviralo Tomića, koji je nekadašnjem prijatelju ponudio teniski meč kako bi riješili nesuglasice...

I, za sada nisu uspjeli da se dogovore.

"Ja ću uložiti milion dolara i neka on uloži milion dolara. Pobjednik uzima sve. Jednom sam ga lagano pobijedio, opet bih to uradio. Igraćemo na travi kako on ne bi imao izgovor. Pa da vidimo ko je bolji", rekao je Tomić medijima u Australiji, ali Kirjosu ne pada na pmaet da igra taj meč.

"Razumijem, ti si trenutno na nivou fjučersa i čelendžera, ali ukoliko želiš da igraš tenis treba da se vratiš u svjetski vrh. Ja sam tu, čekam te. Ako si sposoban da igraš tenis na visokom nivou, možeš to da pokažeš. nema potrebe da igraš u medijima", istakao je Nik.

Do teniskog meča vjerovatno neće doći, a Tomić bi da pobijedi Kirjosa u bilo čemu. Tako mu je ponudio okršaje u basketu ili boksu, ali Nik Kirjos nije zainteresovan.

Njih dvojica nikada nisu igrali profesionalni meč, a od kako su seniori samo su se jednom sastali na egzibiciji. Pitanje je da li će biti sljedeće prilike za okršaj u profesionalnim vodama jer je Tomić trenutno tek 418. igrač planete. On je posljednjih godina mnogo češće u medijima zbog svoje bivše djevojke Vanese Sijere, sa kojom je snimao filmove za odrasle.

Ovako izgleda Vanesa:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC