• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveni novi detalji - ovo je beskućnik koji je ubio sportistu: Ubadao ga nožem u grudi, a policiji odavno poznat!

Autor Haris Krhalić

Smrt američkog automobiliste Bobija Ista šokirala je javnost u SAD, a njega je na benzinskoj pumpi nožem usmrtio beskućnik.

 Ubijen američki automobilista Bobi Ist Izvor: Facebook/babyswagglilbaby/printscreen

Strašna vijest stigla je sinoć iz Amerike, pošto je nekada uspješni američki automobilista Bobi Ist (37) ubijen na benzinskoj pumpi, kada se zaustavio da natoči gorivo. Njega je sa nekoliko uboda nožem u predjelu grudi ubio beskućnik Trent Vilijam Milsap, o kojem su novi detalji poznati tek danas.

Hitna pomoć koja je stigla na lice mjesto nije uspjela da pomogne Bobiju koji je umro na putu do bolnice, a policija je ubrzo uspjela da identifikuje napadača. Za njim je raspisana potjernica, a organima reda u Kaliforniji poznat je od ranije...

Trent Vilijam Milsap bio je na uslovnoj kazni zbog pljačke, a imao je i nekoliko neplaćenih kazni zbog kršenja uslovne kazne. Sve to bilo je dovoljno policiji da ga lako locira nakon što je na benzinskoj stanici nožem napao poznatog američkog sportistu.

Policajci su znali da beskućnik Milsap posjećuje motele u okolnim mjestima i da u njima povremeno živi, pa im nije bilo teško da ga nađu u Anahajmu. Nakon policijske potrage koja je potrajala nekoliko sati, Trent je morao da se suoči sa organima reda koji su ga opkolili u jednom od takvih smještaja.

Osumnjičeni za ubistvo Bobija Ista nije želio da sarađuje sa policijom, pa je ubijen tokom opiranja hapšenju. Po informacijama pojedinih američkih medija, on je otvorio vatru na policajce, a oni su odmah uzvratili pucnjima iz pištolja. Trent Vilijam Milsap ubijen je na licu mjesta, a to je potvrdila i njegova sestra u objavi na društvenim mrežama.

Podsjećamo, američki automobilisti Bobi Ist nekoliko godina je vozio Nascar, a nastupao je u još nekoliko prestižnih takmičenja na američkom kontinentu. Njegova smrt šokirala je moto svijet u SAD, pa su se od nekadašnjeg sportiste oprošta veliki broj navijača.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC