• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Priča se da Dijana i Jelena nisu u dobrim odnosima: Novak je objavio zajedničku fotku i pokazao šta misli o tome!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković je uživao na koncertu u Tivtu i to sa majkom i surprugom.

 Novak-Djokovic-sa-Jelenom-i-Dijanom Izvor: ATAImages/Amir Hamzagic/Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković godišnji odmor provodi na Balkanu. Bio je prvo u Srbiji, pa je "skoknuo" do Bosne i Hercegovine, a sada uživa u Crnoj Gori gdje smo ga vidjeli i na koncertu pjevača Dina Merlina.

Na tom koncertu bio je sa suprugom, ali i sa braćom Markom i Đorđom, naravno suprugom Jelenom, dok je u društvu bila i raspoložena majka Dijana. Zanimljivo, Đoković je baš dan poslije koncerta objavio zajedničku fotografiju sa dvije najvažnije žene u njegovom životu...

Svačega smo se naslušali prethodnih godina, pričalo se da Jelena i Dijana nisu u dobrim odnosima, prije svega zbog vaspitavanja Tare i Stefana, da su često "hladne", međutim ova fotografija sve demantuje.

Nasmijane u društvu čoveka na koga su najponosnije - Novaka Đokovića.

Đoković im je i na glave stavio emodžije "kraljica", a djeluje da su se lijepo proveli na koncertu Dina Merlina, dok je Đoković dan kasnije imao vremena čak i da se oproba u drugom sportu.

"Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu djevojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se vjenčaju. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom. Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari. Ne bi bilo dobro da se ja miješam. Nažalost, oni rijetko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu, a Jelena neke stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane, koju ne podržavam", otkrila je majka Novaka Đokovića u jednom intervjuu o Jeleni.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC