• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meridianbet generalni sponzor Prve CFL

Autor Dragan Šutvić

Meridianbet i Fudbalski savez Crne Gore potpisali su trogodišnji ugovor o sponzorstvu, zahvaljujući kojem će se elitni rang fudbalskog takmičenja zvati Meridianbet Prva crnogorska fudbalska liga.

 Meridianbet generalni sponzor Prve CFL Izvor: MONDO/meridianbet.ba

Ugovor su potpisali Dejan Savićević, predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore i Jovana Klisić, izvršna direktorica kompanije Meridianbet Crna Gora.

- Kompanija je pokazala izuzetnu odlučnost u namjeri da postane sponzor našeg elitnog fudbalskog takmičenja, te smo vrlo brzo i lako došli do ugovora koji je potpisan. Siguran sam da će saradnja Saveza i Meridianbet kompanije biti na izuzetnom nivou tokom naredne tri godine i vjerujem da ćemo svi zajedno, a prije svih klubovi učesnici takmičenja, imati izuzetnu korist od iste - kazao je Savićević.

On je istakao da počinju saradnju sa kompanijom koja ima iskustva u oblasti sponzorisanja sportskih takmičenja, te da vjeruju da će, zajedničkim snagama, značajno unaprijediti imidž Meridianbet 1. CFL.

Klisić je navela da su ponosni što su postali partneri najjače lige u Crnoj Gori.

- Sigurni smo da ćemo potpisanim partnerstvom i realizacijom svega što smo planirali svi biti zadovoljni. Cilj je da klubovi Meridianbet 1.CFL dobiju jedan potpuno novi doživljaj i da sama liga bude na nivou koji zaslužuje. Duboko vjerujemo da će ova dugogodišnja saradnja uspjeti da da novo ruho crnogorskom fudbalu - rekla je Klisić.

Nova fudbalska sezona u Crnoj Gori počinje u subotu, 23. jula i u prvom kolu Meridianbet 1. CFL sastaju se Jedinstvo – Sutjeska; Jezero – Rudar; Arsenal – Petrovac i Mornar – Dečić, dok je duel Iskra – Budućnost odložen zbog utakmice kvalifikacija za UEFA Ligu konferencija, koju ekipa iz Podgorice igra na Islandu protiv Breidablika.  

PONOSNI SPONZOR KLUBOVA ŠIROM SVIJETA

Meridian grupacija je ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banja Luke, Doboja, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Ponosni je sponzor timova koji dolaze iznajviših profesionalnih liga: fudbalskih, košarkaških, rukometnih… Za ovu kompaniju razlika između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda u priređivanju igara na sreću.

Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hmm

Koji su ovo botovi?

Miko

Sve pohvale od vas je jedino ovako lijepe vijesti ocekivati.

Mario

Odlicno, svaka cast na sponzorstvu,

Petar

Svaka cast na sponzorstvu i bolje ime niste mogli izabrati!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC