• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeziv sudar - Englez odmah ostao bez svijesti: Udario glavom o zemlju, polomio ključnu kost, svi se zaledili! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Na kraju je engleski takmičar Džo Truman na kolicima izguran sa staze!

 Strašan sudar biciklista Izvor: Profimedia

Jezive scene su viđene na Igrama Komonvelta na takmičenju u biciklizmu kada su se sudarili Englez Džo Truman i Australijanac Metju Glecer pri brzini od 72 kilometra na čas. 

U punoj brzini su se sudarila ova dvojica takmičara na velodromu, Trumanu je odmah pukao točak, a kada je udario glavom od podlogu ostao je bez svijesti! Trka je ekspresno prekinuta da bi se vozačima ukazala pomoć. 

Možda će vas zanimati

Glecer je takođe zadobio povrede i moglo je da se vidi da mu je pocijepano odijelo, ali je Truman mnogo gore prošao. Osim što je pao u nesvijest i vrlo vjerovatno doživio potres mozga polomio je i ključnu kost i na kolicima je izvezen sa staze. Pogledajte taj sudar:

Srećom ljekarska ekipa je odmah vidjela da je engleski biciklista izgubio svijest i istog momenta su potrčali na stazu da mu pomognu, a nakon nekoliko jako napetih minuta u kojima mu se pružala pomoć Truman se osvijestio i konačno je stavljen u kolica. 

Na kraju je čak uspio toliko da se oporavi da je vozio u finalu u kome je završio kao četvrti. A Džo Karlin, Trumanov bivši partner u timskoj konkurenciji i dugogodišnji cimer bio je uzdrman onim što je vidio na stazi. 

"Nije lako vidjeti svog drugara kako leži na zemlji nepomičan, nema ništa gore nego to doživjeti. On i ja nismo samo timske kolege, dugo smo živjeli zajedno. Srećom na kraju je uspio da ustane, iako je dobio jak udarac u glavu", rekao je Karlin. 

Posebno je ovo traumatično za engleskog biciklistu koji je doživio povredu jer je u karijeri imao mnogo teških povreda, a zbog povrede leđa je propustio Olimpijske igre u Tokiju. 

"Džo je imao mnogo problema sa povredama tokom karijere, ali on ima jaku volju. Ne znam da li bih se ja vratio da mi se desilo sve što se desilo i njemu, tako da je za Džoa ovo samo malo štucanje na putu", rekao je Karlin.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC