• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US open se oglasio zbog Novaka pa nastao haos: Htjeli da ispadnu pametni, ali su brzo zažalili - pljušte prozivke!

Autor Dragan Šutvić

Navijači su odmah iskoristili priliku da podsjete organizatore na Novaka Đokovića.

 us open se oglasio o novaku đokoviću Izvor: Youtube/Printscreen/US Open Tennis Championships

Počeo je US open, posljednji grend slem sezone, ali i dalje ne prestaje da se u tom kontekstu priča o Novaku Đokoviću. Prvog dana takmičenja je ispalo čak deset nosilaca u pravoj "sječi favorita", a tenis je bio tema i u Bijeloj kući.

Tamo su američku zvaničnicu "napadali" pitanjima o Đokoviću i zbog čega mu nije dozvoljen ulazak u zemlju, a sada se oglasio i US open porukom za koju su mnogi mislili da ima veze sa Srbinom.

Đokoviću nije dozvoljen ulazak u SAD jer nije vakcinisan, a samo jedna poruka organizatora posljednjeg grend slema u sezoni bila je dovoljna da se izazove "lavina" komenatara u kojima se pominje Đoković. Naime, zvanični nalog US opena postavio je sljedeće pitanje na Tviteru:

"Ko još uvijek ima GOAT (najboljeg svih vremena) na umu danas?", glasilo je pitanje, a to je naišlo na veliki broj komentara. Istini za volju, organizatori US opena su najvjerovatnije mislili na Serenu Vilijams, koja je protekle noći savladala Crnogorku Danku Kovinić na početku svog posljednjeg grend slema u karijeri. Ipak, očigledno je da su namjerno izostavili ime tenisera ili teniserke, kako bi pokrenuli debatu ko je najveći svih vremena.

Ipak, Đokovićevi navijači iskoristili su poruku da velikim brojem komentara podsjete organizatore da Novaku nije bilo dopušteno da uđe u zemlju, ali i da je baš on za njih najveći teniser svih vremena.

"Njega niste pustili da dođe da igra, sjećate se?", "Da, mislim na njega kako ga niste pustili da igra jer nije vakcinisan", "Najveći je odsutan zbog glupih zabrana i tačka", glasili su samo neki od komentara navijača koji su podsjećali US open na Đokovićevo odsustvo iz Njujorka.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC