• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak proziva Mareja u sred Londona: Britanac izgubljen, a Nole se smije - "Endi, pa Federer ti dijeli lekcije!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zanimljiva situacija viđena je tokom šetnje teniskih legendi uoči Lejver kupa u Londonu, a u glavnoj ulozi našli su se Rodžer Federer, Endi Marej i Novak Đoković.

 Novak-Djokovic-proziva-Endija-Mareja-o-Londonu Izvor: Twitter/@eurosport/Printscreen

Bliži se početak Lejver kupa, turnira koji u Londonu startuje u petak, a na kojem će i Rodžer Federer odigrati posljednji meč u profesionalnoj karijeri. Švajcarac je potvrdio da bi to trebalo da bude meč dubla u petak, moguće čak sa Rafaelom Nadalom u tandemu, pošto će predstavljati Evropu zajedno sa Špancem, ali i Novakom Đokovićem i Endijem Marejem.

No, dok se Španac javio na mrežama da ga čekaju jer stiže tek u četvrtak, Federer se u srijedu prošetao po Londonu u društvu Đokovića, Mareja i trenera tima Bjorna Borga. A tokom šetnje teniskih legendi, bilo je šta da se i vidi.

Recimo, vidjeli smo kako je Endi Marej, iako Britanac, bio potpuno izgubljen u Londonu. Škot očito ne provodi dovoljno vremena u prestonici Ujedinjenog Kraljevstva, imajući u vidu da ga je Federer upućivao u lokalne atrakcije, a Novak Đoković koristio priliku da se našali na njegov račun.

"Koja je zgrada ova tamo?", pitao je Marej poput pravog turiste, dok je Federer bio u ulozi vodiča, rekavši mu da je to zgrada Šard.

"A to je Šard, zar ne? Šta joj se desilo?", i dalje je Škot bio zbunjen tokom šetnje teniskih šampiona u sklopu promocije Lejver kupa.

"Ona je uvijek takva. Izgleda kao slomljeno staklo. Ali to je London, mi to znamo", prokomentarisao je Rodžer, dok se na kraju razgovora uključio i Novak.

"Endi, on ti dijeli lekcije o Londonu", iskoristio je Đoković priliku da "pecne" starog rivala. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, dan ranije je Federer dočekao Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića u "O2 areni", a evo kako je izgledao njihov susret:

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC