• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Medvedev napravio skandal - vrijeđao navijače usred meča! Vavrinka ga pobijedio, ali svi pričaju o sramotnim potezima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ruski teniser napravio je haos na turniru u Francuskoj.

 Danil Medvedev vrijeđao navijače Izvor: Twitter/@Olly_Tennis_/Screenshot

Danil Medvedev je u velikom padu forme od kada se vratio na teren poslije povrede. Izgubio je na nekoliko uzastopnih turnira, a sada je u Mecu (Francuska) napravio skandal. Svađao se i vrijeđao je navijače na meču protiv Stena Vavrinke (Švajcarska).

Švajcarski igrač je napravio iznenađenje, savladao je Rusa - 6:4, 6:7 (7:9), 6:3. Međutim, malo ko priča o toj pobjedi i o njegovom velikom uspjehu. U centru pažnje je ruski teniser koji je u nekoliko navrata ušao u žestoku raspravu sa francuskom publikom. Sve je kulminiralo sredinom trećeg seta.

U tim momentima je Vavrinka imao brejk prednosti (2:0) i servirao je. Bilo je vidljivo da se Danil više obazire na navijače nego na sam meč, pa je tako poslije jednog poena bacio reket. Navijači su to ispratili zvižducima, pa je Medvedev na to odgovorio tako što ih je vrijeđao i pokazivao gestikulacije sličnim majmunu i tako ih prozivao. Izvjesno je da će biti kažnjen zbog ovoga, a ovo je drugi put da je ušao u sukob sa navijačem.

Medvedev je u posljednja četiri mjeseca doživio nekoliko poraza. Prvo na Rolan Garosu od Marina Čilića, pa u Hertogenbošu od Tima van Rijthovena, pa u Haleu od Huberta Hurkača, poslije čega je poražen i od Roberta Bautiste-Aguta na Majorci. Prekinuo je seriju osvajanjem turnira u Meksiku, a onda je na Mastersu u Montrealu izgubio od Nika Kirjosa, pa u Sinsinatiju od Stefanosa Cicipasa, a onda opet od Kirjosa na US openu. Sada ga je eliminisao i Vavrinka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC