• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak igrao u bolovima - to dokazuje ovaj snimak: Đoković zbog Federera izašao na teren povrijeđen! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković nije bio na najvišem nivou u meču sa Feliksom Ože-Aljasimom, a sada znamo i zašto.

 Novak Đoković povrijeđen igrao na Lejver kupu Izvor: Twitter/frani2312

Novak Đoković je završio svoje učešće na ovogodišnjem Lejver kupuporazom od Feliksa Ože-Aljasima u dva seta, a videlo se na samom meču da srpski as nije u najboljoj formi i da ga nešto muči. Sada su isplivali snimci koji potvrđuju da je Novak igrao uprkos povredi koja ga muči!

Servis nije služio našeg tenisera i prije svega to je razlog poraza od perspektivnog Kanađanina, a nije ni čudo što Novak nije bio na visini zadatka kada se vidi da ima problem sa zglobom jedne ruke. 

On je snimljen kako se drži za zglob, kako pokušava da ga razgiba i tako ukloni bol, a na kraju je neko od osoblja u njegovom timu morao da mu bandažira bolni dio ruke. Pogledajte kako je to izgledalo na terenu u Londonu:

Srpski teniser je u London na Lejver kup došao kako bi ispratio Rodžera Federera u penziju, a osim što smo vidjeli koliko mu je emotivan bio momenat kada se njegov veliki rival oprostio, gest kojim je pokazao koliko ga poštuje je i taj što je uprkos povredi odigrao ovaj meč. Iako je rizikovao da pogorša svoje stanje na egzibicionom turniru, nije želio da se povuče već je uveličao Lejver kup još jednim svojim duelom. 

Sada će Đoković morati da se posveti oporavku, jer ga od naredne nedjelje čeka takmičarski tenis. On nije igrao na US Openu, prije toga je osvojio Vimbldon na kome se nisu dijelili ATP bodovi i sada će u Tel Avivu prvi put poslije dugo vremena moći da osvaja neke bodove i tako se popne na ATP listi.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC