• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer priznao - više sam patio zbog poraza od Novaka! Tri meča su mu teško pala: "Već smo vidjeli titulu u tom finalu"

Autor Haris Krhalić

Otac švajcarskog asa otkrio je da su Rodžeru mnogo teško pali porazi od Novaka.

 Federer otkrio da su mu teže pali porazi od Đokovića nego od Nadala Izvor: Profimedia

Rodžeru Federeru teže su pali porazi od Novaka Đokovića nego od Rafaela Nadala. Priznao je to otac švajcarskog asa Robert tokom Lejver kupa. Tamo je Švajcarac odigrao svoj posljednji meč u karijeri. Poražen je u dublu sa Rafom, poslije čega su u javnost dospjele i neke interesantne informacije. Posebno je govorio o tri meča.

Ispričao je i na koje mečeve tačno misli i kako su svi bili posebno utučeni zbog jednog duela. "Više smo patili zbog poraza od Novaka nego od Rafe. Finale Vimbldona iz 2019. godine je vjerovatno najbolniji momenat u karijeri. Imao je dvije meč lopte na svoj servis. Takođe, porazi od Novaka u polufinalima US opena 2010. i 2011. godine gdje je takođe imao meč lopte", ispričao je Robert Federer.

Meč za pehar u Londonu prije tri godine bio je jedan od najdramatičnijih mečeva u istoriji "bijelog sporta". Dobro se pamte te dvije meč lopte, posebno zbog dvije žene sa tribina koje su već počele da se raduju. Srbin je uspio da se izvuče iz teške situacije, pa je onda napravio preokret i došao do titule. Kada je Njujork u pitanju, Robert je aludirao na čuveni ritern Đokovića na meč loptu poslije kog je Federer izgubio živce. Uprkos svemu tome i teškim porazima, Novak i Rodžer imali su emotivne momente na oproštaju. Njih dvojica i Rafa su plakali, a suze nije mogao da zadrži ni prije zagrljaja sa Mirkom Federer.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC