• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt! Rodžer Federer će još igrati tenis!?

Autor Haris Krhalić

Rodžer Federer je rekao da nije planirao da govori nakon završetka Lejver kupa, a onda je nakon što je sve bilo spremno za dodjelu pehara izgovorio rečenicu koja je mnoge iznenadila!

 Rodžer Federer će još igrati tenis Izvor: Printscreen/Eurosport

Rodžer Federer je navodno trebalo da se oprosti na ovogodišnjem Lejver kupu, ali je nakon meča koji je trebalo da mu bude posljednji u karijeri počelo da se govori da to neće biti slučaj. Sada je svojim poslednjim govorom na ovom takmičenju podgrejao glasine da ćemo ga još gledati na terenu! 

Na kraju Lejver kupa Tim Sveta je savladao Tim Evrope i Rodžer je prvo čestitao na pobjedi ekipi Džona Mekinroa i istakao da je cijelo ovo iskustvo za njega bilo jako emotivno.

"Nisam očekivao da ću i danas pričati, nisam baš spreman, ali čestitam Timu Sveta na nevjerovatnom povratku. Imali su sjajan dan i svaka čast. Bili ste sjajni i zaslužili ste da slavite danas. Naravno moj tim je takođe bio fantastičan, uživao sam u svakom minutu. Bilo je divno, emotivno. Ja sam se oporavio poslije tog petka i sve u svemu hvala vam na svemu", rekao je emotivni Rodžer Federer. A onda je sve šokirao narednom rečenicom!

Okrenuo se ka selektoru Tima Evrope Bjernu Borgu i najavio da će i naredne godine biti na raspolaganju!

"Bjern, hvala ti na svemu, jedva čekam da se vidimo i sljedeće godine. Uživaćemo i nadam se da ćemo da pobijedimo naredne godine! Vidimo se dogodine u Vankuveru, hvala Vam svima, navijačima, bilo je nevjerovatno i vi to dobro znate", završio je Federer.

Legendarni Švajcarac je i ranije isticao da će možda nastaviti da igra na egzibicionim mečevima i turnirima, a Lejver kup je vjerovatno najprestižnija egzibicija u svijetu tenisa i jedan od Federerovih omiljenih turnira. Tako da ne bi bilo čudno da ne samo sljedeće, nego i u narednih nekoliko godina gledamo Federera na terenu u Lejver kupu. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC