• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šmekerski! Ovaj potez Novaka za Federera niste vidjeli u prenosu: Prišao mu s leđa, a onda je pokazao kakva je klasa!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković je jednim potezom na Lejver kupu pokazao svijetu koliko cijeni i poštuje Rodžera Federera, a i omogućio je Švajcarcu dodatne ovacije na njegovom spektakularnom oproštaju od tenisa.

 Novak-Djokovic-podigao-Rodzera-Federera-na-oprostaju Izvor: Twitter/@danoleforever/Printscreen

Jedna od spektakularnijih teniskih večeri je ono o čemu se i dalje priča. Rodžer Federer se na emotivan način oprostio od tenisa na Lejver kupu. I bilo je svega da se vidi - sjajnih poteza tokom njegovog dubl meča sa Rafaelom Nadalom, dirljivog govora, pa čak i pokušaja Mirke Federer da prekine ceremoniju u jednom trenutku.

Tokom večeri u Londonu vidjeli smo i kako Novak Đoković dijeli savjete Rodžeru i Rafi, ali i kako zajedno plaču.A sada se na internetu pojavio i video snimak koji pokazuje kakva je veličina Federer, ali i srpski teniser. Nole je inicirao "šmekerski" potez kojim je izmamio još velikih ovacija publike za Rodžera!

Štošta smo imali prilike da vidimo u petak uveče u "O2 areni" tokom prvog dana Lejver kupa, ali potez Đokovića privukao je posebnu pažnju. Tokom godina se često pisalo o postojanju netrpeljivosti između njega i Federera, o tome kako je bilo "trzavica" u njihovim odnosima, ali ako je o tome bilo sumnji, sada ih više nema.

Đoković je pokazao koliko cijeni i poštuje Federera pa je tako riješio da učini nešto neočekivano. On je inicirao da se svi igrači iz Tima Evrope i Tima Sveta okupe, zvao ih je ponaosob da priđu, a onda je zajedno sa Mateom Beretinijem, Feliksom Ože Alijasimom i Frensisom Tijafoom podigao Federera i počeo da ga baca u vis.

To je naišlo na dodatne aplauze i ovacije u Londonu, navijači su oduševljeno pozdravljali kraj velike karijere koju je Švajcarac imao, a ova situacija je i nasmijala sve učesnike Lejver kupa, pa i Federera. Pogledajte kako je sve to izgledalo, a što mnogi nisu uspjeli da vide u TV prenosu:

A evo kako je izgledalo pozdravljanje Federera sa njegovom suprugom Mirkom, koja je vrlo emotivno podnijela specijalnu ceremoniju za njenog supruga:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC