• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigle zabrinjavajuće vijesti o Bekeru iz zatvora: Iza rešetaka smršao osam kilograma, usvojio Novakov savjet...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Boris Beker je "odradio" prvih šest mjeseci iza rešetaka i navodno se mnogo promijenio.

 Boris Beker smršao osam kilograma u zatvoru Izvor: MN PRESS

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Boris Beker u aprilu je osuđen na dvije i po godine zatvora zbog finansijskih malverzacija, odnosno zbog pokušaja sakrivanja novca i drugih dragocjenosti u vrijednosti od 2,5 miliona evra. "Uhvaćen" je da nije plaćao porez i zbog toga mu je određena zatvorska kazna, a nakon šest mjeseci iza rešetaka u Engleskoj - stižu pomalo i zabrinjavajuće vijesti o njegovom stanju.

Advokat slavnog tenisera Oliver Mozer je za Bild otkrio da je Beker drastično smršao (čak osam kilograma), ali uprkos tome uvjerava da je u dobrom psihičkom stanju.

"Naš klijent Boris Bekerr i dalje se dobro drži imajući u vidu okolnosti u kojima se nalazi i navikao se na svakodnevicu zatvorskog života u Hanterkombiju", ispričao je Mozer za njemački list, pošto je prethodno uspio da "izboksuje" da se Beker premjesti iz ozloglašenog zatvora Vandsvort u koji je prvobitno bio smješten.

Prema pisanju njemačkih medija, Beker je u zasebnoj ćeliji i često se druži sa ostalim zatvorenicima među kojima je čak i popularan. Takođe, praktikuje jogu i meditira, što je vjerovatno savjet koji mu je dao prijatelj i nekadašnji đak Novak Đoković.

"Beker ne trenira samo druge - i sam je dosta posvećen treningu. Otkad je stigao u zatvor, izgubio je osam kilograma, a razlog tome je vjerojatno to što mu alkohol nije dozvoljen u zatvoru", dodaje Bild i podsjeća da Beker ima brojne privilegije u zavoru jer je u dijelu ustanove u kome nema veliki broj čuvara. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC