• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK IGRA NA AUSTRALIJAN OPENU! Stigao je spisak koji su svi čekali - Srbin ide po titulu!

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković je na spisku učesnika za Australijan open.

 Đoković ide na Australijan open Izvor: Profimedia

Novak Đoković nalazi se na spisku učesnika za Australijan open. Ono što je bilo jasno kada mu je ukinuta zabrana, dobilo je zvaničnu potvrdu. Pojavila se lista igrača koji će igrati na prvom grend slemu u novoj sezoni i na njoj se nalazi ime srpskog asa. Vijest koja je obradovala mnoge...Nole je peti na toj listi, iza Karlosa Alkaraza, Rafaela Nadala, Kaspera Ruda i Stefanosa Cicipasa, iza su Feliks Ože-Alijasim, Danil Medvedev i drugi. Miomir Kecmanović je 29. na listi, Filip Krjainović 54, Endi Marej je 49, Laslo Đere 70, Dušan Lajović 80...

Vjerovatno nisu svi bili srećni kada su vidjeli Novaka na ovom spisku. To se prije svega odnosi na neke igrače poput Rafe Nadala koji je na prošlom Australijan openu iskoristio sav haos oko deportacije Srbina i svega što se dešavalo i osvojio je taj grend slem. Sada će Đoković ponovo igrati u Melburnu i pokušaće 10. put da podigne pehar na ovom takmičenju.

Koristi Novak pauzu da odmori i "napuni baterije" za novu sezonu. Vijest o ukidanju zabrane i povratku u Australiju dobio je na završnom Mastersu u Torinu, turniru koji je kasnije osvojio. Čuo je za to poslije meča sa Anderjom Rubljovom. "Naravno, bio sam veoma srećan što sam primio vijest. Očigledno je bilo olakšanje znajući kroz šta smo ja i ljudi koji su mi najbliži prošli ove godine sa onim što se desilo u Australiji i poslije Australije. Sigurno nisam mogao dobiti bolje vijesti - čak ni tokom ovog turnira", poručio je Novak tada.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC