• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igraće protiv Novaka i ima hit najavu za turnir!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Najbolji srpski teniser igraće i prije Australijan opena, na radost nekih od svojih protivnika.

 Danil Medvedev najava turnira na kojem učestvuje Novak Đoković Izvor: Profimedia

Nova teniska sezona za Novaka Đokovića počinje turnirima u Australiji! Poznato je da srpski teniser može da igra na Australijan openu za jubilarnu 10. titulu, a neočekivano je najbolji igrač svih vremena prijavio i jedan turnir prije grend slema. Đoković će se ove godine pripremati za Melburn u Adelejdu, na izuzetno jakom turniru iz serije 250, a jedan od rivala biće mu Danil Medvedev.

Ruski teniser je turnir u Adelejdu najavio na spektakularan način, objavom na svom Tviter profilu i šalom na sopstveni račun. "Solidnih 22 grend slem trofeja među nama dvojicom", napisao je Rus uz osmijehe, a tagovao je i turnir i svog najvećeg rivala u karijeri. Pogledajte kako je to izgledalo:

Novak Đoković će u Melburnu pokušati da stigne do 22 grend slem titule i tako se izjednači sa Rafaelom Nadalom koji je rekorder. Za to vrijeme, Medvedev ima samo jedan trofej, osvojen na US openu 2021. godine. U finalu je savladao upravo Đokovića, kojem je samo ta jedna pobjeda bila potrebna za osvajanje sva četiri grend slema u sezoni.

Nije uspio da dođe do tog neverovatnog podviga, a ni Danil Medvedev nije ostao na tom nivou. Za njega je 2022. godina bila katastrofalna. Prvo je u Australiji izgubio finale prvog grend slema sezone od Rafaela Nadala, a zatim mu se na loše rezultate nadogradio rat u Ukrajini zbog kojeg su ruski sportisti imali mnogo problema na turnirima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC