• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak pred sezonu napravio veliku promjenu: Rastao se s čudotvorcem koji ga je vodio do titule na Australijan openu

Autor Haris Krhalić

Ono što su Novak i Ulises radili zajedno 2021. godine u Australiji je zaista bilo čudo. Ipak, sada je došlo do zasićenja i vrijeme je za rastanak.

 Đoković mijenja fizioterapeuta Izvor: Profimedia

Novak Đoković pred sam početak nove sezone pravi velike promjene u svom timu. Nakon što se prošle godine poslije velikih uspjeha i mnogo sezona rastao sa Marijanom Vajdom, sada će prema pisanju "Sport kluba" promijeniti fizioterapeuta sa kojim radi. 

Godinama se o njegovom zdravlju i oporavku starao Ulises Badio, a sada će navodno to mjesto zauzeti Klaudio Cimalja. Badio je sa Novakom radio od maja 2017. godine, prvo zajedno sa Miljanom Amanovićem, a poslije i samostalno. 

Mnogo je pomogao srpskom teniseru da riješi svoje probleme sa laktom koji su ga dugo mučili, a Badio je bio u centru pažnje i na poslednjem Australijan openu na kome je Novak nastupao 2021. godine kada je upravo on svojim sjajnim radom omogućio Đokoviću da i pored teškog pucanja mišića stomaka osvoji titulu.

Ovaj argentinski stručnjak više neće raditi sa Novakom već će ga zamijeniti Italijan Klaudio Cimalja koji je bio sa Srbinom u Adelejdu na prvom treningu pred novu sezonu. On je profesor na jednoj akademiji u Torinu i fizioterapeut, a do sada je radio sa Brendonom Nakašimom, Janikom Sinerom i Milošem Raonićem.

Prvi turnir koji će Novak odigrati sa njim u timu je Adelejd koji se igra od 1. do 8. januara, a to će biti priprema za Australijan open koji kreće 19. januara. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC