• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak stigao u Australiju pa se oglasio o progonu: Ne mogu da zaboravim nikad, ali moram dalje!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković poslije godinu dana ponovo dolazi u Australiju i sada je spreman da opet osvaja trofeje.

 novak đoković stigao u australiju Izvor: Twitter/wwos/Printscreen

Novak Đoković je stigao u Australiju! Tu će igrati u Adelejdu, na mjestu gdje do sada nije nastupao, kako bi se pripremio za Australijan open. Turnir počinje 1. januara i biće odlična uvertira za prvi grend slem sezone, a Đoković se oglasio po dolasku u ovu državu.

Prošle godine je poslije dugog natezanja, suđenja i pobede pred sudskim organima na kraju protjeran iz države direktnom odlukom ministra za imigraciju Aleksa Houka. Sada su ga po dolasku u Adelejd australijski mediji zapitali da li je zaboravio na sve što mu se desilo prošle godine?

"Ne možete da zaboravite te događaje, to je jedan od onih događaja koji ostaje sa tobom cijelog života. Ipak ja moram da nastavim dalje, a to što sam došao u Australiju govori o tome kako se osjećam kada je ova zemlja u pitanju", rekao je Novak.

On je još jednom ponovio da mu je Australijan open omiljeni turnir i da se nada da će poslije svega i pored svega navijači ponovo biti uz njega kada krene da igra. 

"Nadam se da će sve biti pozitivno, ali naravno da to nije nešto što mogu da predvidim. Ovo je moj ubjedljivo najbolji grend slem, osvojio sam ga devet puta", naglasio je Novak Đoković.

Po dolasku u Adelejd on je šokirao teniski svijet pošto je odlučio da prekine dugogodišnju saradnju sa Ulisesom Badiom, svojim fizioterapeutom i da zaposli poznatog Italijana Klaudija Cimalju. On se pojavio na pojavio na prvom treningu srpskog tenisera u Adelejdu. Pogledajte kako je taj trening izgledao:

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC