• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brutalno napao Novaka, pa "IZMISLIO" ŠAMPIONA Australijan opena: Svi se dive Đokoviću, Amerikanac viče: Arogantan je!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak je po skoro svima prvi favorit za titulu, ali Piter Bodo ima druge ideje!

 Novak Đoković za američkog novinara nije favorit na Australijan openu Izvor: FonetAP/Kelly Barnes

Krenule su već prognoze pred Australijan open, a pred prvi grend slem u sezoni skoro svi eksperti sajta "Tennis.com" bili su jasno - titulu osvaja Novak Đoković! Zapravo je samo Piter Bodo, američki novinar koji je u prošlosti brutalno napadao srpskog tenisera imao drugog favorita!

"Vrijeme je da Stefanos Cicipas, četvrti teniser svijeta koji nema osvojen grend slem da ovo zatvori, a mnogi jako neizvjesni mečevi sa Đokovićem su ga pripremili za iznenađenje", napisao je Amerikanac koji je žestoko kritikovao Novaka prošle sezone.

Tada ga je napao i pisao je da Đoković koristi cijelu situaciju sa deportacijom da pokupi jeftine poene kod publike! "Ono što mi je zasmetalo u Australiji sa ljudske tačke gledišta je što je pokušavao da bude duhovit u nekim momentima. Nije bilo mnogo heroja u toj sagi oko njega i Australije, ali je on bio jako arogantan i razmažen. To mu je najniža tačka karijere", rekao je tada Bodo.

Ostali analitičari nisu imali ni najmanju sumnju da titulu osvaja srpski teniser. Džoel Druker je napisao da je Novak "gladniji nego ikad" i da će ga njegov "nevjerovatni tenis" dovesti do titule. Mat Ficdžerald je naglasio da će kombinacija dobrog žrijeba i sjajnih rezultata u Australiji biti dovoljna za desetu titulu, a Dejvid Kejn je napisao čitav hvalospjev u dvije rečenice: 

"Kladiti se protiv Đokovića znači ući na teren koji djeluje preteško za osvojiti, pogotovo kada se vidi koliko je dobar njegov momentum i kakav ima zen na terenima u Melburnu", napisao je on.

Džon Livi je bio jasan - ne treba tu mnogo misliti, Stefani Livodo je napisala će se Đoković osvetiti onima koji su ga protjerali prošle godine, a Stiv Tinjo je jasan i rekao je da je još od US opena Novak opet najbolji teniser na svijetu.

Pročitajte i ovo:

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Cudilo bi me da je rekao nesto dobro. Prije ce zlato poceti padati sa neba nego sto ce amer pogani reci nesto ljepo o Srbinu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC