• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog Novaka NOVO PRAVILO na Australijan openu! Ko ovo uradi - LETI sa turnira, oglasio se direktor

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Navijači koju budu zviždali Novaku Đokoviću, kao i drugim teniserima, biće izbačeni sa tribina odlučili su organizatori.

 Navijači koji budu zviždali teniserima na Australijan openu biće izbačeni sa tribina Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković vratio se u svoju omiljenu "Rod Lejver arenu" prvi put poslije godinu dana i zaigrao u trening-meču protiv Danila Medvedeva, ali već poslije 36 minuta je morao da prekine zbog povrede. Dobra vijest je da nije ništa ozbiljno i da je u pitanju problem sa zadnjom ložom koji je Đokovića mučio i u Adelejdu, ali je publika koja je bila na tribinama i te kako zabrinuto gledala dok Nole napušta teren!

Mnogi su mislili da će poslije svega što se odigralo u Australiji prethodnog januara, kada je cijela država bila protiv Đokovića, čak i publika da okrene leđa srpskom teniseru, ali to (za sada) nije slučaj. A da bi Đoković imao prijem kakav zaslužuje, uvedeno je i jedno neuobičajeno pravilo, odnosno navijači su dobili ultimatum.

Svi koju budu zviždali teniserima tokom Australijan opena - moraće da napuste tribine. Organizatori više ne trpe ružno ponašanje i spremni su da se obračunaju sa navijačima, čak iako su u pitanju najskuplje karte.

"Ako budu smetali bilo kome - i budu zviždali ili vikali 'buu' lete sa tribina. Ne želimo takve navijače na tribinama. Mogu da se klone takvih stvari ili ćemo ih izbaciti", rekao je prvi čovjek turnira Krejg Tajli koji ističe da će obezbjeđenje imati nultu toleranciju na takvo ponašanje navijača: "Uvijek sam volio to što su u Melburnu znali da cijene sport, mislim kao nigdje u Australiji. Vjerujem da će tako biti i ovoga puta."

"Mislim da se to dugo čekalo, Australija je morala da zaustavi takve navijače, nije to fudbalska utakmica, rat...", rekao je legendarni Pet Keš: "Znate šta, Đoković je došao u zemlju i rekao - volim vas, i to poslije svega što se desilo. Mislim da je to pozitivan znak."

U međuvremenu je prvi meč Novaka Đokovića u Melburnu, i to u humanitarnom meču protiv "domaćeg" Nika Kirjosa, rasprodat za samo 58 minuta i to dovoljno govori koliko su se Australijanci uželjeli dobrog tenisa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC