• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVO ZAŠTO SAM PREKINUO TRENING! Novak se izvinio Medvedevu, pa govorio o POVREDI - Nije problem koljeno!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković je zbog povrede morao da prekine trening protiv Danila Medvedeva, a ispostavlja se da se stari problem vratio.

 Novak Đoković ima problema sa zadnjom ložom Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković napustio je današnji trening-meč protiv Danila Medvedeva već poslije 36 minuta i zabrinuo sve na tribinama u Melburnu, a tek u Srbiji... Prema prvim informacijama sa terena djelovalo je da Đoković ima problem sa koljenom i da je zbog toga morao da prekine meč poslije izgubljenog prvog seta, međutim u razgovoru za "9 News" je potvrdio da je u pitanju zadnja loža koja ga je mučila i u Adelejdu!

Za sada Đoković nije davao nikakve prognoze, da li će biti spreman za sutrašnji trening, kao ni za humanitarni meč protiv "bivšeg" neprijatelja Nika Kirjosa koji je zakazan za petak, ali zvuči obećavajuće...

"Da, to je povreda koju sam imao u Adelejdu protiv Medvedeva i danas opet na treningu", rekao je Đoković koji nije djelovao nimalo utučeno, što je dobar znak: "Malo sam osjetio zadnju ložu i nisam htio da rizikujem nešto gore, odigrali smo set i izvinio sam mu se, razumio je i jednostavno nisam htio da rizikujem da se pogorša."

Podsjetimo, Novak Đoković je prve probleme sa zadnjom ložom osjetio u subotu, u polufinalu Adelejda protiv Danila Medvedeva. Dobio je prvi set, a potom otišao u svlačionicu da mu se ukaže pomoć, gdje mu je zavijena butina.

Imao je problema sa kretanjem, ali kada se "zagrijao" i kada je proradio lijek protiv bolova - Đoković je ponovo igrao sjajno, da ga je čak i Danil Medvedev ismijavao, čudeći se kako se tako brzo oporavio. U finalu protiv Sebastijana Korde nije imao prevelikih problema, ali izgleda da su se vratili i to nije dobar znak pred Australijan open koji počinje 16. januara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC