• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IMA NOVAKA ĐOKOVIĆA KO DA BRANI! U Australiji ga kritikuju, a Nik Kirjos im ODMAH odgovara - on ne ćuti nikome!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kontroverzni australijski teniser oglasio se na društvenim mrežama

 Nik Kirjos brani Novaka Đokovića Izvor: RTS/Screenshot

Australijski teniser Nik Kirjos i Novak Đoković igraće u petak egzibicioni meč na Rod Lejver areni u Melburnu, gdje će od ponedjeljka početi dugo iščekivani Australijan open. Karte za spektakl Noleta i Nika koštaju samo 20 dolara i sigurno će napraviti spektakl, kao i uvijek kada su njih dvojica na terenu.

Dok se bliži ta egzibicija, na društvenim mrežama ima i onih koji su začuđeni zašto se uopšte igra. Jedan od njih je američki teniser Noa Rubin (26 godina, 589. na svetu), koji je javno napisao: "Ovo ima veoma malo smisla. Egzibicioni meč neposredno prije nego što bi mogli da se zaista sretnu na turniru". Kao i obično, Kirjos mu nije prećutao: "Pa, objektivno govoreći, okupiće se više ljudi nego na bilo kom od tvojih mečeva".

Isto tako, Kirjos je cinično odgovorio i jednom začuđenom australijskom novinaru, koji nije mogao da vjeruje da su karte planule za samo 58 minuta, koja ima kapacitet 14.820 mjesta.

OTKUD DA SU PRIJATELJI?

Izvor: Profimedia/Alamy Live News/Juergen Hasenkopf

Zaista je i dalje teško povjerovati da su Kirjos i Đoković sada u ovako dobrom odnosu, s obzirom na to da ga je Australijanac godinama kritikovao, sarkastično komentarisao, pričao o Srbinu ispod svakog nivoa. Međutim, prije godinu dana kada je Nole u Melburnu prolazio kroz pakao i bio lišavan slobode, pa deportovan, Kirjos je bio glas razuma među Australijancima i od tog trenutka sve se promijenilo, bili su rivali u finalu Vimbldona, pa su čak došli na ideju da zajedno igraju i u dublu. Ko zna, možda jednog dana vidimo Nika i u Srbiji?

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC