• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ko će da plati 20 dolara za Novaka?" Američki novinar se IZBLAMIRAO - karte "planule" za 58 minuta!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković i Nik Kirjos će na teren 13. januara, a to je iz nekog razloga zasmetalo Benu Rotenbergu.

 američki novinar se izblamirao zbog đokovića Izvor: YouTube/cgtnsportsscene/ATP Tour/Screenshot

Australijan open zvanično počinje 16. januara i svi jedva čekaju da na njemu ponovo vide Novaka Đokovića, a zanimljivo je da će najbolji srpski teniser i prije toga na teren. Mnogi su očekivali da će odmarati nakon osvajanja Adelejda, međutim Đoković je prihvatio interesantan poziv organizatora da odigra revijalni meč sa Nikom Kirjosom, teniserom s kojim je prvo bio u gotovo neprijateljskim, a sada je u prijateljskim odnosima.

Preciznije, Đoković i Kirjos neće odigrati meč, nego će to biti trening, za koji će ulaznica koštati 20 australijskih dolara i sav prihod će ići u humanitarne svrhe, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, posebno američkog novinara Bena Rotenberga, poznatog po kritikama na račun ove dvojice tenisera.

"Napravili ste poseban poster i naplaćujete 20 dolara trening meč? Ludo...", napisao je Rotenberg na svom Tviteru, da bi samo nekoliko sati kasnije stigla informacija da su sve ulaznice za susret Đokovića i Kirjosa rasprodate.

Zbog ovakvog potcenjivanja i kritika, posebno ako se uzme u obzir da Đoković i Kirjos igraju u humanitarne svrhe, brojni navijači "skočili" su na američkog novinara. Pamtimo da je Ben Rotenberg često kritikovao Đokovića, posebno tokom Australijan opena prethodne godine, da bi prije nekoliko mjeseci imao i svađu sa Jelenom Đoković, koja ga je na fin i kulturan način "spustila" zbog širenja laži o njenom mužu.

"Vau, Nik Kirjos je loš za sport! Vau, kakva sramota, kakva nacionalna sramota! Kako se usuđuje da 'rasproda' još jedan stadion, kakva arogancija", dodao je Kirjos nakon što je objavljeno da su ulaznice "planule" za 58 minuta.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Više vijesti o Novaku Đokoviću

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC