• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoće da pomjere Australijan open? Stigao odgovor iz Melburna na ovaj bizaran zahtjev!

Autor Dragan Šutvić

Naomi Osaka i Karlos Alkaraz neće igrati na Australijan openu i mnogi zbog toga hoće da se turnir pomjeri!

 navijači žele da se pomjeri australijan open Izvor: Profimedia

Ove godine Australijan open ponovo neće vidjeti najboljeg na svijetu! Prošle sezone je Novak Đoković bukvalno protjeran iz države, a ovoga puta se Karlos Alkaraz muči sa povredom i neće se oporaviti na vrijeme za nastup u Melburnu. Zbog toga je prvi čovjek Australijan opena Kreg Tajli ponovo pod pritiskom da pomjeri vrijeme odigravanja turnira.

Mnogi su željeli da se već ove sezone odigravanje pomjeri za nedjelju ili dvije kasnije kako bi vidjeli Alkaraza na terenu, ali rukovodstvo turnira o tome nije razmišljalo ni sekunde.

"Čitao sam o tome i mislim da je to smiješno, vrlo bizaran zahtjev. Kada pričate sa bilo kojim igračem jasno je da sezona počinje u Australiji u januaru", rekao je on, pa ipak priznao da je sezona predugačka: "Završava se sa Dejvis kupom vrlo kasno za muškarce i mislim da je sezona predugačka. Dugo pričamo o tome. Ali Australija je januar, ljeto i ovaj turnir je uvijek jedan od omiljenih igračima", rekao je prvi čovek Australijan opena.

On je naglasio da su se mnogi igrači dobro spremili za Australiju i stigli u tu zemlju po nekoliko nedjelja ranije. 

"Oni ovdje dolaze ranije, sada vidimo da su neki igrali stigli šest ili sedam nedjelja ranije kako bi se spremili za australijsko ljeto. To je normalno i oni znaju šta treba da rade", jasan je Tajli.

Iako je prošle godine Novak Đoković deportovan iz Australije jer nije bio vakcinisan, sada je rukovodstvo turnira prihvatilo da neki teniseri nastupaju iako su zaraženi virusom korona!

"Pratimo uputstva i svima smo stavili do znanja da ostanu kod kuće ako se ne osjećaju dobro. Ali kao i u kriketu, potencijalno može da bude takmičara koji će izaći na teren zaraženi virusom korona", završio je Tajli, pa pričao i o Novaku na kraju: "Sa Novakom sam razgovarao nekoliko puta tokom godine. Dosta smo pričali prošle nedjelje i on je rekao da se odlično osjeća u južnoj Australiji i da je prihvaćen. Ove nedjelje će učestvovati u nekim događajima", rekao je na kraju Tajli. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC