• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MARE, BRATE MOJ... Novak istjerao NAJROĐENIJEG sa meča, pa mu se obratio: Znam da nije lako!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novak Đoković je gledao u brata Marka nakon podizanja 92. pehara u karijeri.

 Novak Đoković se izvinio bratu Marku Izvor: Sportklub/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Adelejd poslije velike drame. Savladao je Sebastijana Kordu poslije više od tri sata borbe u vrelom australijskom gradu i to nakon preokreta (6:7, 7:6, 6:4), a nakon podizanja 92. pehara u karijeri - Nole je posebno želio da se obrati svom timu.

Navikli smo da se uvijek zahvali ljudima iz svog "boksa", međutim ovoga puta uslijedilo je izvinjenje. Đoković je pobjesnio poslije izgubljenog prvog seta kada je urlao na svoj tim iz nepoznatog razloga, najvjerovatnije zbog frustriranosti i potrebe da pronađe "krivca" za lošiju igru, pa je tom prilikom "istjerao" brata Marka Đokovića, odnosno agente - Eduarda Artaldija i Elenu Kapeljaro. Brat se vratio sredinom drugog seta, pa ga je Novak pogledao sa podignutim peharom...


"Želim da se zahvalim mom timu što me trpe, tolerišu i u dobrim i lošim vremenima, siguran sam da danas nije bilo lako biti sa mnom, ali cijenim. Moj brat Marko je tu, nije često sa mnom na mečevima, hvala ti i volim te. Nevjerovatna sedmica i ovo je veliki dar za mene i dao sam sve za sebe da bih mogao da podignem ovaj pehar. Podrška koju sam osjetio - bila je nevjerovatna. Rijetko kada sam osjetio takvu u karijeri... Osjećao sam se kao da igram kod kuće i vi ste uradili da se osećam fantastično", rekao je Đoković i posebno pohvalio Sebastijana Kordu.

"Bio si bliži pobjedi, jedna ili dvije lopte su odlučile, ali budućnost je pred tobom, ti si izvanredan igrač", dodao je Đoković na konto fantastičnog servisa mladog Amerikanca.

"Hvala ti na ovom meču, nadam se da ćeš imati još dosta ovakvih bitaka. Hvala i mom timu, odličan početak godine i možda smo mogli više, ali imaćemo zajedno dobru godinu zajedno. Hvala i navijačima, divno je igrati pred vama!", poručio je Korda u kratkom obraćanju poslije četvrtog poraza u finalima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC