• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DRAMA! NOVAK PREKINUO TRENING ZBOG POVREDE: Uhvatio se za koljeno, a Australijan open počinje za pet dana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković je sve zabrinuo uoči Australijan opena na kome svi čekamo da dođe do 22. grend slema.

 Novak Đoković povrijeđen Izvor: Twitter/7NewsMelbourne/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković priprema se u Melburnu za početak Australijan opena, a odatle stižu nimalo lijepe vijesti. Đoković je prekinuo današnji trening-meč protiv Danila Medvedeva poslije samo 36 minuta pošto je osjetio bol u lijevoj nozi, gdje djeluje da mu se vratila povreda koju je osjećao u završnici turnira u Adelejdu - ili još gore zaradio je novu. Bilo je predviđeno da Đoković i Medvedev zajedno "sparinguju" 75 minuta, međutim na kraju je Srbina morao da zamijeni Pablo Anduhar.

Navijači koji su pratili trening javljaju da se Đoković otežano kretao i da je nakon seta koji je izgubio 6:4 samo sjeo na stolicu i čekao da mu novi fizioterapeut Klaudio Cimalja ukaže pomoć, a djeluje da možda ima problem i sa koljenom.


Sve se odigralo pri vođstvu Đokovića od 3:2 kada je zatražio pomoć svog tima. Djeluje da je osjetio bol u koljenu i nakon toga je igrao vrlo rezervisano i osvojio tek jedan gem, što je naravno najmanje važno u cijeloj priči. Daleko više brine što je poslije toga saopštio svom velikom prijatelju Danilu Medvedevu da ne može da nastavi trening i da je bolje da zatraži da "uskoči" neko drugi i to je učinio Anduhar.

Podsjetimo, Novak Đoković je bol osjetio i u polufinalnom meču protiv Danila Medvedeva u Adelejdu. Tada je dobio set i napustio teren zbog problema sa zadnjom ložom, ali se oporavio i "dovršio" Rusa, pa potom sutradan pobijedio Sebastijana Kordu.

"Dobro sam se osjećao kada sam se probudio, a do kasno poslije pobjede nad Medvedevim sam radio sa fizioterapeutom. Pričao sam i sa ljekarima sa turnira. Sve je bilo u redu. Nekoliko puta sam tokom meča osjetio da me zateže mišić, ali nije to bilo ništa zabrinjavajuće", rekao je Đoković poslije pobjede u Adelejdu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC