• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Igrali smo sa 15 kilograma tereta na leđima!" Srbija pobijedila, poznato i stanje povrede važnog igrača!

Autor Dragan Šutvić

Toni Đerona i Dragan Pešmalbek pričali su poslije trijumfa protiv Alžira.

 toni đerona poslije utakmice srbija alžir Izvor: MONDO/U.Arsić

Srbija je pobedom započela Svjetsko prvenstvo! Savladan je Alžir (36:27) i tako je napravljen veliki korak ka plasmanu u drugu fazu takmičenja. Poslije nešto slabijeg prvog poluvremena u drugom su stvari bile znatno bolje, pa je tako upisana ubjedljiva pobeda na kraju.

Poslije trijumfa selektor Toni Đerona dao je svoje viđenje dešavanja na terenu. Istakao je da je sve to normalno i da stvari idu svojim tokom. "Nije lako na početku takmičenja, imali smo neke probleme u prvom poluvremenu. U drugom smo bili mnogo bolji, osvojili smo dva poena, svi igrači su dobro i spremni su za sljedeći meč sa Nemačkom", rekao je Đerona.

Osvrnuo se na slabiju igru u prvih 30 minuta (16:13). "Mijenjali smo dosta igrača, da bi svi dobili priliku, jer je ovo prvo veliko takmičenje za mnoge od njih. Moraju da osjete pritisak i sve što ovo donosi. Tek je početak, svi su u prvom dijelu igrali kao da imaju po 15 kilograma tereta na leđima, osjetili su tu presiju. Pričali smo u poluvremenu i u drugom dijelu smo videli onakav tim kakav smo želeli", poručio je selektor Đerona.

Ono što je mnoge zabrinulo je povreda Dragana Pešmalbeka, srećom izgleda da nije tako strašno kao što je djelovalo. "Malo sam iskrenuo zglob, nije strašno, ima malo bola. Sa bandažom i lijekovima biće mnogo bolje. Što se meča tiče bio je onakav kakav smo očekivali. Ne mogu da kažem da su nas iznenadili, ali su igrali baš jako u prvom dijelu. U nastavku smo igrali svoju igru i rekao bih da je konačna razlika zaslužena. Imao sam i ta dva isključenja, za mene je to teško, ali moram da se naviknem. Biće bolje protiv Nijemaca", zaključio je Pešmalbek.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC