• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brejdi, da li je bilo vrijedno? Zbog ove sezone ga ostavila žena, a najveći ikada je razbijen u NFL plej-ofu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tom Brejdi je možda odigrao i svoj posljednji meč u NFL, a ni po čemu dobrom ga se neće sjećati.

 Tom Brejdi okončao nastup sa Tampom u plej-ofu NFL lige Izvor: Twitter/NFL UK/Screenshot

Ako se zbog ovoga Tom Brejdi vratio iz penzije, onda zaista nije bilo vrijedno... Posebno ako se uzme da ga je povratak u NFL koštao i braka sa Žizel Bundšen. Najbolji kvoterbek svih vremena nije uspio da sa Tampom napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu i zaustavljen je još ranije, već u "vajld kard" rundi, pošto je Dalas prethodne noći održao lekciju Bakanirsima koji su pokazali sve svoje mane.

Kaubojsi su na "pogon" sjajnog Daka Preskota slavili 31:14, a čak ni rezultat ne govori koliko je tim iz Teksasa bio ubjedljiv na Floridi, pošto su Bakanirski tek u finišu uspjeli da ublaže poraz i bar malo "operu obraz".

Tom Brejdi je sa 43 godine pravio razliku, međutim u 46. godini je već pitanje. Posebno kada uz sebe nema toliko dominantnu ofanzivnu liniju koja se mučila čitave sezone, pa je čak uz dosta sreće i zbog situacije u svojoj diviziji došla do plej-ofa. Tako bi Brejdi mogao da se oprosti od igračke karijere poslije vrlo neubjedljive partije, ali kao da ni sam još nije donio konačnu odluku šta će raditi od februara.

"Idem kući da se dobro naspavam, vidjećemo... Idemo dan po dan", rekao je Brejdi na konferenciji za medije, nakon što je prethodno sa terena istrčao pozdravljajući navijače, kao da se oprašta.


Ako ovoga puta zaista bude kraj, pamtićemo ga po 23 strašne sezone. Došao je kao 199. pik na draftu i kao jedan od najvećih autsajdera - postao najveći u istoriji ovog sporta. Čak sedam puta je osvajao Superboul, posljednji put prije tri sezone u svojoj prvoj godini u dresu Bakanirsa. Ipak, holivudski oproštaj mu nije bio dovoljan i vratio se da igra...

Podsjetimo, ovime su kompletirani svi parovi polufinala: u AFC ćemo gledati obračune Kanzas Sitija i Džeksonvila, odnosno Bafala i Sinsinatija, dok se u NFC konferenciji za finale bore Filadelfija i Njujork, odnosno San Francisko i Dalas.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC